1/4

INSCRIPCIÓ ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE

A l’ETC entenem el teatre com una eina excel·lent per al desenvolupament personal. No es pretén només formar actors sinó contribuir a la formació integral dels alumnes: coneixement d’un mateix, seguretat personal, capacitat d’observació, expressivitat, domini del cos i de la veu, treball en equip, responsabilitat, creativitat… i viure el Centre. Si tens entre 9 i 16 anys i t’agrada el teatre, aquí tens l’oportunitat perfecte per gaudir-ne!
 
INSCRIPCIONS A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE I FINS EL 30 DE SETEMBRE
Per inscriure's a l'Escola de Teatre del Centre s'ha de ser soci del Centre. La inscripció és gratuïta i per formalitzar-la descarrega't el formulari d'inscripció, emplena'l i envia'l a secretaria del centre per email (centre@centremoral.cat) o presencialment.
 
INICI DE LES CLASSES
Les classes comencen el dissabte 8 d'octubre i finalitzen a finals de maig. El dissabte 8 d'octubre es realitza una reunió amb pares, infants i monitors per decidir horaris i grups. Majoritàriament les classes es realitzaran els dissabtes en horari de tarda. El final de curs els participants de les classes mostren tot el que han après en el festival de micro teatre de l'Escola de Teatre del Centre.

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now