top of page

INSCRIPCIÓ ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE

A l’ETC entenem el teatre com una eina excel·lent per al desenvolupament personal. No es pretén només formar actors sinó contribuir a la formació integral dels alumnes: coneixement d’un mateix, seguretat personal, capacitat d’observació, expressivitat, domini del cos i de la veu, treball en equip, responsabilitat, creativitat… i viure el Centre. Si tens entre 9 i 16 anys i t’agrada el teatre, aquí tens l’oportunitat perfecte per gaudir-ne!
 
INSCRIPCIONS A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE I FINS EL 30 DE SETEMBRE
Per inscriure's a l'Escola de Teatre del Centre s'ha de ser soci del Centre. La inscripció és gratuïta i per formalitzar-la descarrega't el formulari d'inscripció, emplena'l i envia'l a secretaria del centre per email (centre@centremoral.cat) o presencialment.
 
INICI DE LES CLASSES
Les classes comencen el dissabte 8 d'octubre i finalitzen a finals de maig. El dissabte 8 d'octubre es realitza una reunió amb pares, infants i monitors per decidir horaris i grups. Majoritàriament les classes es realitzaran els dissabtes en horari de tarda. El final de curs els participants de les classes mostren tot el que han après en el festival de micro teatre de l'Escola de Teatre del Centre.
bottom of page