Teatre, esbart, música, sardanes, coral, pastorets, escacs, tennis taula, pessebres, cinema, cavalcada de reis, Batec, espectacles infantils, programació cultural... Tot això i molt més ofereix el Centre ateneu d'Arenys de Munt.

 

Per seguir-ho oferint i evitar-ne el tancament imminent, s'ha engegat una capamnya per recollir els dners i avals suficients per finançar les obres de reforma.

Ajuda al Centre! Impedim-ne el tancament.

Notícies

VOTA EL NOM DE LES DUES SALES NOVES DEL CENTRE

Desembre 2019

Amb les reformes, el Centre hem guanyat dues sales noves que cal batejar:

 

- La sala on hi havia l'antiga cabina de cinema

 

- La sala on hi havia l'antic escenari de la Sala Corrioles

 

Des de les seccions del Centre, s'han proposat diferents propostes de noms i durant el mes de desembre els socis i sòcies que ho vulguin podran votar l'opció que més els agradi.

 

Les propostes que aconsegueixin més vots seran les que finalment donaran nom a les dues sales noves.

 

Les propostes de noms són les següents:

 

Antic escenari de la Sala Corrioles

  > Sala Nova

  >Sala Sant Josep

  >Sala Centenari

  >Sala 13 de setembre

  > Sala Alborada

  > Riera

 

- Antiga cabina de cinema:

   > Sala Cinema

   > El Colomar

   > Cinema Colomer

   > Daniel Paituvi

   > Sala 35mm

   > 13 de setembre


La campanya de recollida de les butlletes finalitzarà el 29 de juliol.ts i familiars.

A principis de cada mes, i des de fa més de 30 anys, a la casa dels socis i a les llibreries del poble arriba la revista el Batec.

CONCURS INFANTIL DE PESSEBRES

Nadal 2019

Tots els infants de 4 a 11 anys ja poden inscriure's al concurs infantil de pessebres fins el 20 de desembre.

 

Enguany els participants tindran nous obsequis gentilesa dels comerciants d'Arenys de Munt.

 

El lliurament de premis es farà el 9 de febrer.

 

Les visites als pessebres es faran el 27 a la tarda o el 28 al matí.

 

Les inscripcions ja es poden fer online a la web del Centre i especificant quin dia els va millor que els facin la visita.

DESCOBREIX LA COMÈDIA "EL PARE DE LA NÚVIA"

Tardor 2019

Sortides culturals del Centre et porta a gaudir de la comèdia teatral "El pare de la núvia" protagonitzada per Joan Pera i escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt (creador de la comèdia Escape Room).

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal. Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el "bodorrio" del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l'orquestra simfònica més
important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l'empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final. Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat... El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?


Sortida:
Dissabte 11 de gener, a les 19.00h, des del pont

 

Inscripcions:
Fins al 19 de desembre

 

Preus:
General 37€
Socis del Centre 32€

 

VOLS PARTICIPAR A LA CAVALCADA DELS REIS MAGS D'ORIENT?

2019

Obrim inscripcions per participar a la Cavalcada dels Reis Mags de l'Orient, tant si ets infant, jove o adult, inscriu-te per participar en la cercavila nadalenca més espectacular.

Les inscripcions es podran realitzar des del 8 d'octubre i fins el 20 de desembre entregant el full d'inscripció a secretaria del Centre (horari: de dimarts a divendres de 17h a 19h) o enviant el formulari omplert i signat a l'email centre@centremoral.cat (ASSUMPTE: INSCRIPCIÓ CAVALCADA) o a la bústia del Centre.

A finals de desembre l'organització es posarà en contacte (via email i/o whats app) per informar al candidat de la resolució de la inscripció.

VOLS PARTICIPAR DELS PASTORETS?

Setembre 2018

Ja s'han obert les inscripcions per participar als Pastorets 2019, tant si ets infant, jove o adult, inscriu-te per participar en l'espectacle nadalenc més esperat.

ESPECTACLE FAMILIAR: FEM MÀGIA

15 de desembre del 2019, a les 18h, a la Sala Corrioles.

Les del Rau Rau reprenem la nostra activitat fent-vos una nova proposta molt especial: us esperem el proper 15 de desembre a les 18.00 h de la tarda a la Sala Corrioles del Centre per gaudir de l’espectacle Fem màgia? de la Companyia Veus Veus! Aquest espectacle guiat per un mag expert i un ajudant sapastre a qui potser fins i tot haurem d’ajudar una mica, ens farà riure molt però ens sorprendrà encara més. No us ho perdeu!

 

A més a més, com cada any fem, emmarquem aquest espectacle dins els actes previstos per a La Marató de TV3, aquest cop dedicada a les Malalties Minoritàries i destinarem 1 Euro de cada entrada a aquesta bona causa.

POEMA DE NADAL

20 de desembre

Enguany el 20 de desembre, a 2/4 de 10 del vespre, a la Sala Corrioles, repetim la lectura musicada del Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra dirigit per Toni Cantallops. Aquest fantàstic poema ja popular i amb la intenció de convertir la recitació del Poema de Nadal en una tradició. Hi sou tots convidats, serà també una nit de Nadal que va florir l'estrella!

Pastorets 2019

Desembre 2019

Un altre any, ens trobem la família dels pastorets dalt d'un escenari ple de joia. Amb moments d'alegria, nostàlgia potser de malenconia... Tota aquesta barreja d'emocions són el que podeu trobar en els Pastorets d'enguany.

Hi veureu un Mathaties i un Jonàs d'allò més trempats que ens contagiaran unes ganes immenses de riure. Un Naïm foll i martiritzat que espera el perdó del seu pare i la seva germana. Un Isaac encegat pel brill de l'or i un Sant Miquel protector d'allò més humà.
També un Infern que farà tremolar la terra per vèncer el Messies, Rei d'Israel.

Només gràcies a la bondat dels pastorets, encoratjats per Sant Gabriel, aconseguiran juntament amb el Cel, rendir la malícia de l'Infern i fer que el Bé surti triomfant.

Animeu-vos doncs a compartir amb nosaltres tota aquesta màgia en aquests dies tan especials de Nadal.

Us hi esperem! ⭐️

El Patge Reial arriba a Arenys de Munt

Desembre 2018

El Patge Reial s'avançarà novament enguany per recollir les cartes de tots aquells nens i nenes més previsors que ja tenen clar què volen que els portin els Reis Mags de l'Orient.

La visita la realitzarà el diumenge 29 de desembre, a les 12h del migdia, a la plaça de l'Església.

1/2

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now