top of page
Nova Web Centre

Teatre, esbart, música, sardanes, coral, pastorets, escacs, tennis taula, pessebres, cinema, cavalcada de reis, Batec, espectacles infantils, programació cultural... Tot això i molt més ofereix el Centre ateneu d'Arenys de Munt.

Notícies

SECRETARIA TORNA A OBRIR EN L'HORARI HABITUAL

Setembre 2020

Secretaria del Centre torna a obrir en el seu orari habitual de dimarts a divendres de 5 a 7 de la tarda. 

També segueixen actius els canals de contacte habituals:
- Email a centre@centremoral.cat
- Whats app 683 58 06 61
- Trucant al 93 793 70 19 de dimarts a divendres de 5 a 7 de la tarda.

EL CENTRE HA INAUGURAT LA REFORMA

Dissabte 26 de setembre a les 20h.

El dissabte 26 de setembre, a les 8 de vespre, està previst que s'inaugurin les obres de reforma del Centre.

 

El programa de l'acte s'ha hagut de modificar a causa de les mesures per prevenir la covid-19 i s'han establert mesures de seguretat com la reducció de l'aforament, l'ús de mascareta obligatori i es preveu un accés ordenat i gradual.

 

En l'acte es projectarà el vídeo reportatge que explica tot el procés de les obres i també hi actuarà l'Esbart del Centre, el grup de música Kalabranda i hi haurà un moment reservat als parlaments de les autoritats.

 

Durant el mes de juliol, avaladors, patrocinadors i associacions col·labora-dores que han rebut la seva invitació, hauran hagut de confirmar l'assistència. A partir del 14 de setembre, segons l'aforament que quedi disponible, podran aconseguir la seva invitació les persones sòcies i voluntàries enviant un email a centre@centremoral.cat

ESPECTACLE FAMILIAR: XIM

El diumenge 25 d'octubre, a les 18.00h, a la Sala Corrioles del Centre

En Xim, és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Acompanyat de la seva titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó amb l’esperança de retrobar la seva família.

 

L’espectacle és de petit format i compte amb el suport d’un músic propiciant que el cant esdevingui una eina més al servei del gaudi artístic i de l’educació dels menuts espectadors.

Ens el presentarà la companyia Titelles de Lleida. Des del 1986 que aquesta companyia està desenvolupant una extensa activitat arreu del país creant i divulgant l’art de les titelles. És, de fet, una vella coneguda del poble ja que no fa pas gaire que ens va presentar amb molt èxit el seu espectacle “En Patufet”. Aquesta vegada però apostem per aquest petit ximpanzé de nom Xim qui de ben segur ens enamorarà a tots i a totes.

 

Esperem retrobar-vos doncs el proper 25 d’octubre per gaudir i reafirmar tot junts que la cultura no només ens farà lliures, si no que a més a més ÉS SEGURA!

EL GRUP DE TEATRE ESTRENA "MANDA CARALLO!"

Dissabte 14 de novembre (21.30) diumenge 15 (18h) a la Sala Gran

El grup de teatre d’El Centre està acabant d’assajar MANDA CARALLO! sota la direcció d’en Joan Llavador.

 

Quan el Metro es caracteritza per l’anonimat d’individus solitaris, una trobada casual en una andana permet el joc entre dos desconeguts, un home (en Jordi Saladrigas) i una dona (l’Alícia Muns) quan esperen agafar el tren. Parlaran de tot i de res; es buscaran, s’estudiaran, es desafiaran alternant rols hilarants, sense regles ni certeses i acabaran tan desconeguts com al principi. O no.

CINEMA FAMILIAR: Pokémon: Detectiu Pikachu

El diumene 1 de novembre, a les 18.00h, a la Sala Gran del Centre

El gran detectiu privat, Harry Goodman, ha desaparegut de manera misteriosa. En Tim, el seu fill, haurà d'esbrinar què és el que ha passat. I sabeu qui l'ajudarà? Un antic company Pokémon d'en Harry: el detectiu Pikachu!

EL CENTRE BUSCA UN TÈCNIC EN GESTIÓ CULTURAL

tardor 2020

El Centre  obre un procés de selecció per a la contractació laboral en pràctiques d'una persona jove inscrita a garantia juvenil. La contractació està vinculada a una línia de subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya per al foment de la contractació en entitats sense ànim de lucre.

​Tasques a realitzar: donar suport en la gestió de la programació cel Centre, executar el pla de voluntariat,  anàlisi i buidatge de les bases de dades i oferir suport comercial per a la captació d'anunciant pel Batec.

JA POTS VENIR A JUGAR A TENNIS TAULA

setembre 2020

A partir de l'1 de setembre ja es pot jugar a Tennis Taula aprofitant la taula instal·lada a l'eixida del Centre.

 

Per fer-ho cal demanar cita prèvia enviant un email a centre@centremoral.cat o un whatsapp al 683 580 661 indicant el dia que es vol utilitzar.

 

El servei està disponible de dimarts a divendres de 17h a 20h

SESSIONS DE MOVIMENT EXPRESSIU

Trimestre tardor 2020

Aquest curs el Centre estrena el divendres 18 de setembre una nova activitat setmanal de moviment expressiu. Es farà els divendres de 9.30h a 11h del matí a la Sala Corrioles. La Sílvia López , terapeuta Gestalt i Corporal, dirigirà les sessions.

 

El moviment expressiu és una pràctica corporal on el cos és el mitjà d'expressió del nostre estat intern i, amb el suport de la música, es dona forma en moviment a allò que sentim i pensem. En moure't, la teva energia vital s'activa, deixant anar les tensions físiques i emocionals que el teu cos acumula i recuperant un estat intern més expansiu i alegre. És un espai on dedicar-te un temps al teu benestar físic i emocional, a experimentar des del cos, a gaudir i a conèixer-te. Les propostes de moviment són aptes per a qualsevol persona. No has de conèixer cap tècnica, només tenir ganes de gaudir de la llibertat i el plaer d'expressar-te des del cos.

EL BAR DEL CENTRE OFEREIX DESCOMPTE A LES PERSONES SÒCIES DEL CENTRE

A partir del 2 de juny

El Bar del Centre ja té oberta la terrassa en l'horari habitual i  també ofereix servei de menjar per emportar. Per celebrar-ho s'ofereix un 5% de descompte en consumicions superiors als 10€ a tota persona sòcia del Centre que ensenyi el NOU CARNET DEL CENTRE.

 

Des del mes passat les persones sòcies del Centre poden demanar el seu NOU CARNET DIGITAL enviant un missatge de Whatsapp al 683 58 06 61.

 

EL CENTRE ÉS VIU!, el programa de ràdio mensual del Centre

Cada primer dissabte de mes,, a les 11 del matí. NOU PROGRAMA A PARTIR DEL 6 DE JUNY

Si us vàreu perdre l'emissió en directe, ara ja podeu escoltar online el programa de ràdio que recull totes les novetats i activitats que es couen en el Centre durant el mes

1/2

Please reload

bottom of page