Teatre, esbart, música, sardanes, coral, pastorets, escacs, tennis taula, pessebres, cinema, cavalcada de reis, Batec, espectacles infantils, programació cultural... Tot això i molt més ofereix el Centre ateneu d'Arenys de Munt.

 

Per seguir-ho oferint i evitar-ne el tancament imminent, s'ha engegat una capamnya per recollir els dners i avals suficients per finançar les obres de reforma.

Ajuda al Centre! Impedim-ne el tancament.

Notícies

UNA ALTRA ESTRENA

19 de gener del 2020, a les 18h, a la Sala Gran.

Diumenge 19 de gener, a les 6 de la tarda, la Sala Gran del Centre acollirà el musical produït per la Federació d'Ateneus per a la Xarxa de Teatre Ateneus de Catalunya (XTAC) i amb supervisió artística de Daniel Anglès i direcció de Clara Solé

 

Per primera vegada la XTAC, creadora d'espectacles d'èxit com OCTUBRE o l'Auca del Senyor Esteve, produeix un espectacle de teatre musical comptant amb la supervisió artística de Daniel Anglès, el gran director de teatre musical de Catalunya que acumula en el seu currículum èxits com Rent, Mamma Mia, Los Miserables, La Bella y la Bestia...

 

A 'Una Altra Estrena' les actrius i actors Maria codony, Clara Giralt, Ferran Enfedaque, Alexandre Ars, Laura Font i Carles Alarcón donen veu als personatges d'aquest divertit musical que explica la història d'una jove companyia de teatre que fa musicals a mida per la població on van a parar. L'espectacle justament recull les cançons més exitoses de grans musicals coneguts per a tothom, amb una posada en escena intel·ligent, atractiva i amb molt sentit de l'humor.

ANEM A VEURE JUSTÍCIA

7 de març del 2020

El Centre et porta al TNC a descobrir Justícía el dissabte 7 de març, dirigida per Guillem Clua i protagonitzada per Josep Maria Pou i Vicky Peña.

 

Sinopsi: Després d'haver gaudit d'una carrera política brillant a les institucions catalanes, amb una vida pública immaculada, un destacat jutge s'enfronta als fantasmes que li turmenten secretament la consciència. A les acaballes de la seva trajectòria, els dolors familiars heretats i les dobles morals assumides amenacen amb fer trontollar l'edifici sencer del seu llegat.

 

Repartiment: Manel Barceló. Alejandro Bordanove, Marc Bosch, Roger Coma, Vicky Peña, Pere Ponce, Josep Maria Pou, Anna Sahun, Anna Ycobalzeta i Katrin Vankova


Sortida:

dissabte 7 de març a les 17.30h, des del pont
 

Inscripcions:
del 27 de gener al 7 de febrer

Preus:
General 42€
Socis del Centre 37€

Soci jove: 32€
 

ESPECTACLE FAMILIAR: CIRCUS

26 de gener del 2020, a les 18h, a la Sala Corrioles.

La companyia de Titelles Jordi Beltran ens presentarà un espectacle de titelles i circ que ben segur ens embadalirà a tots! Us hi esperem!,

APUNTA'T A TOTAL BODY!

Trimestre hivern

Continuem amb la nova activitat de gimnàstica al Centre, amb diferents nivells i horaris adaptats a tothom que es vulgui posar en forma. L’Ariel Viñas serà el monitor encarregat de totes les sessions i s’adaptarà a les necessitats de cada assistent.

Total body és una activitat focalitzada en exercicis que proporcionen un entrenament cardiovascular que augmenta la capacitat aeròbica, al mateix temps que ajuden a tonificar i enfortir tots els grups musculars del cos.  L’Ariel Viñas serà el monitor encarregat de totes les sessions i s’adaptarà a les necessitats de cada assistent.

Horari: Dilluns i dimecres de 20h a 21.30h


Preus:
Per una sessió setmanal:
General: 18€/mes + 30€ de matrícula
Socis del Centre: 8€/mes  + matrícula gratuïta

Per dues sessions setmanals:
General: 30€/mes + 30€ de matrícula
Socis del Centre: 16€/mes + matrícula gratuïta

Els pagaments es faran trimestralment

LES OBRES ENCETEN LA RECTA FINAL

2019

Tot i que les obres han avançat força, a l'octubre i novembre seguirem tenint operaris al Centre per acabar les feines de la reforma.

Durant l'octubre es començaran a pintar els espais, s'acabarà l'últim tram d'escala i es començarà a col·locar l'estructura interna de l'ascensor. També es col·locarà la claraboia que donarà llum a l'escala interior del vestíbul de la Sala Gran i s'acabarà de condicionar el passadís amb els nous acabats.

Tot i així, a l'octubre es normalitzarà tota l'activitat del Centre i per això, el 5 d'octubre al migdia, s'ha organitzat una visita d'obres a tots els participants de les seccions per tal d'ensenyar-los els nous espais i recorreguts.

EL CENTRE ÉS VIU!, el programa de ràdio mensual del Centre

Cada primer dissabte de mes.

Si us vàreu perdre l'emissió en directe, ara ja podeu escoltar online el programa de ràdio que recull totes les novetats i activitats que es couen en el Centre durant el mes

A principis de cada mes, i des de fa més de 30 anys, a la casa dels socis i a les llibreries del poble arriba la revista el Batec.

1/1

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now