Teatre, esbart, música, sardanes, coral, pastorets, escacs, tennis taula, pessebres, cinema, cavalcada de reis, Batec, espectacles infantils, programació cultural... Tot això i molt més ofereix el Centre ateneu d'Arenys de Munt.

 

Per seguir-ho oferint i evitar-ne el tancament imminent, s'ha engegat una capamnya per recollir els dners i avals suficients per finançar les obres de reforma.

Ajuda al Centre! Impedim-ne el tancament.

Notícies

EL CENTRE REBUTJA LA SENTÈNCIA CONTRA ELS PRESOS POLÍTICS

octubre 2019

El Centre dóna suport a les mobilitzacions convocades per denunciar la sentència contra els presos i preses polítiques i s'afegeix a la vaga de país del 18 d'octubre i anul·la les representacions de l'obra teatral "Assaig" protagonitzada pel Grup de Joves de Teatre del Centre.

Considerem la sentència injusta i un retrocés de l'estat de dret i dels drets socials i polítics a l'Estat Espanyol.


No tolerem més repressió i exigim la llibertat immediata de les preses i presos polítics i el retorn de les exiliades i exiliats.

Animem a tothom a omplir places i desbordar carrers. Responem amb dignitat, avancem plegats i guanyar-nos el futur!

TEATRE: L'ASSAIG (SUSPESA PER SOLIDARITAT AMB LES MANIFESTACIONS CONTRA SENTÈNCIA PRESOS POLÍTICS)

19 i 20 d'octubre del 2019 a la Sala Gran del Centre.


Per solidaritat amb les manifestacions que s'estan produint arreu del país, us comuniquem que l'obra d'aquest cap de setmana 'L'ASSAIG' queda cancel·lada fins a nou avís. El Grup de Joves de Teatre del Centre us anima a participar dels moviment a favor de la LLIBERTAT

El Grup de Joves del Centre torna aquest octubre per presentar-nos “L’assaig”, escrita i dirigida per Sílvia Espinach.

DESCOBREIX EL MUSICAL LA TIENDA DE LOS HORRORES

Tardor 2019

El Centre et porta a descobrir el musical La Tienda de los Horrores de Manu Gui i Àngel Llacer.

La història d'amor impossible entre Seymour i Audrey, emprats en la vella floristeria del Senyor Mushnik, dóna un gir inesperat amb l'aparició d'una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat. La vida al barri de Skid Row està a punt de canviar per sempre!


Sortida:
Dissabte 11 de gener, a les 19.30h, des del pont

Inscripcions:
Fins al 15 de novembre

Preus:
General 60€
Socis del Centre 54€
Soci "JOVE" del Centre 48€

MOU-TE A GUST!

20 d'octubre

El proper diumenge 20 d’octubre, s’inicia el cicle ‘Mou-te a gust’ amb una sessió de ‘Risoteràpia. L’alegria de viure i el joc expressiu’ impartida per la terapeuta Sílvia López Bech. De 10.30h a 12.30h, tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’una proposta de moviment i expressió corporal per activar la pròpia vitalitat, alliberar tensions i connectar amb l’alegria.

El cicle ‘Mou-te a gust’ comptarà amb una sessió diferent un diumenge al matí al mes i tindrà un cost de 5€ soci/a i 15€ general.

Ja es poden aconseguir els tiquets a la pàgina web del Centre o a la secretaria fins al 17 d'octubre.

TEATRE: L'ELECTE

9 i 10 de novembre del 2019 a la Sala Corrioles.

Aquesta interessant obra de teatre del reconegut Ramon Madaula és una comèdia dramàtica on un jove polític representat per en Pep Artigas acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. Un psiquiatra disposat a fer-li una teràpia alternativa i diferent es presenta en el seu despatx. Només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós. Aquest peculiar doctor el porta a escena Enric Rucarols.

CONCERT DE L'ESCOLANIA DE MONTSERRAT

Divendres 15 de novembre del 2019, a les 21h, a la Sala Gran del Centre

Divendres 15 de novembre, a les 21h, l'Escolania de Montserrat visitarà Arenys de Munt per oferir-nos un gran concert a la sala Gran del Centre per celebrar el 475è aniversari de la consagració de l'església.

L'Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d'Europa. Ja en el segle XIII, apareix en el Monestir benedictí i Santuari marià de Montserrat un petit grup de nois que, per mitjà de la pràctica del cant i de diversos instruments musicals, estan al servei d'aquest lloc tan singular. Va ser sota la direcció i llarg mestratge (1953-1997) del P. Ireneu Segarra, que l'Escolania va internacionalitzar-se enregistrant nombrosos discs i començant a participar en festivals o fent gires de concerts a molts països. Els darrers anys, l'Escolania ha fet nombroses gires de concerts a l'estranger: a Estats Units, Xina, Itàlia, Alemanya, Rússia, Hongria, Suïssa, Bèlgica, França i Polònia, a més dels concerts a Catalunya.

Preus:
General: 20€
Socis del Centre: 15€

EL CENTRE BUSCA UN TÈCNIC EN GESTIÓ CULTURAL

setembre 2019

El Centre  obre un procés de selecció per a la contractació laboral en pràctiques d'una persona jove inscrita a garantia juvenil. La contractació està vinculada a una línia de subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya per al foment de la contractació en entitats sense ànim de lucre.

​Tasques a realitzar: donar suport administratiu, redactar el pla de voluntariat,  anàlisi i buidatge de les bases de dades i oferir suport comercial per a la captació d'anunciant pel Batec.

LES OBRES ENCETEN LA RECTA FINAL

2019

Tot i que les obres han avançat força, a l'octubre i novembre seguirem tenint operaris al Centre per acabar les feines de la reforma.

Durant l'octubre es començaran a pintar els espais, s'acabarà l'últim tram d'escala i es començarà a col·locar l'estructura interna de l'ascensor. També es col·locarà la claraboia que donarà llum a l'escala interior del vestíbul de la Sala Gran i s'acabarà de condicionar el passadís amb els nous acabats.

Tot i així, a l'octubre es normalitzarà tota l'activitat del Centre i per això, el 5 d'octubre al migdia, s'ha organitzat una visita d'obres a tots els participants de les seccions per tal d'ensenyar-los els nous espais i recorreguts.

EL CENTRE ÉS VIU!, el programa de ràdio mensual del Centre

Cada primer dissabte de mes.

Si us vàreu perdre l'emissió en directe, ara ja podeu escoltar online el programa de ràdio que recull totes les novetats i activitats que es couen en el Centre durant el mes

Octubre 2019

A principis de cada mes, i des de fa més de 30 anys, a la casa dels socis i a les llibreries del poble arriba la revista el Batec.

1/1

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now