Teatre, esbart, música, sardanes, coral, pastorets, escacs, tennis taula, pessebres, cinema, cavalcada de reis, Batec, espectacles infantils, programació cultural... Tot això i molt més ofereix el Centre ateneu d'Arenys de Munt.

 

Per seguir-ho oferint i evitar-ne el tancament imminent, s'ha engegat una capamnya per recollir els dners i avals suficients per finançar les obres de reforma.

Ajuda al Centre! Impedim-ne el tancament.

Notícies

EL CENTRE REBUTJA LA SENTÈNCIA CONTRA ELS PRESOS POLÍTICS

octubre 2019

El Centre dóna suport a les mobilitzacions convocades per denunciar la sentència contra els presos i preses polítiques i s'afegeix a la vaga de país del 18 d'octubre i anul·la les representacions de l'obra teatral "Assaig" protagonitzada pel Grup de Joves de Teatre del Centre.

Considerem la sentència injusta i un retrocés de l'estat de dret i dels drets socials i polítics a l'Estat Espanyol.


No tolerem més repressió i exigim la llibertat immediata de les preses i presos polítics i el retorn de les exiliades i exiliats.

Animem a tothom a omplir places i desbordar carrers. Responem amb dignitat, avancem plegats i guanyar-nos el futur!

SONAGUST: Takeuchi Quartet

22 de novembre del 2019, a les 21.00h, a la Sala Corrioles.

El cicle amb més ritme i sabor del Centre torna enguany amb un concert un divendres al mes a la Sala Corrioles. Aquest octubre, el grup Takeuchi Quartet serà l’encarregat d’amenitzar la vetllada amb el seu espectacle musical càlid, intens i aromàtic, on conviuen Àtlàntic i Mediterrani en una fusió única gràcies als seus quatre intèrprets de diferents procedències. Tot plegat, mentre els i les assistents gaudeixen d’una petita degustació.

TEATRE: ABANS NINGÚ DEIA T'ESTIMO

29 de novembre del 2019, a les 21.30h, a la Sala Gran.

El divendres 29 de novembre, a la Sala Gran del Centre, es representarà "Abans ningú deia t'estimo", una obra de teatre que apel·la a l'actual situació de repressió que l'estat espanyol està oferint contra el moviment independentista català.


L'espectacle és una adaptació del llibre 'Abans ningú deia t'estimo', basat en el relat dels testimonis dels fills i filles dels presos independentistes i està dirigida pels pinedencs Josep Morell i Marta Morell. Al repartiment hi ha Laura Morell, Laia Soto, Escarlata Reig, Laura Marco i Pau Grebol que realitzen una interpretació brillant aconseguint copsar i emocionar el públic des del primer moment.

MOU-TE A GUST!

17 de novembre

El proper diumenge 17 de novembre, nova sessió el cicle ‘Mou-te a gust’ amb una sessió de ‘RIO ABIERTO’ impartida per la terapeuta Sílvia López Bech. De 10.30h a 12.30h, tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’una proposta de moviment i expressió corporal per a activar la pròpia vitalitat, alliberar tensions i connectar amb l’alegria.

El cicle ‘Mou-te a gust’ comptarà amb una sessió diferent un diumenge al matí al mes i tindrà un cost de 5€ soci/a i 15€ general.

Ja es poden aconseguir els tiquets a la pàgina web del Centre o a la secretaria fins al 15 de novembre.

CONCERT DE L'ESCOLANIA DE MONTSERRAT

Divendres 15 de novembre del 2019, a les 21h, a la Sala Gran del Centre

Divendres 15 de novembre, a les 21h, l'Escolania de Montserrat visitarà Arenys de Munt per oferir-nos un gran concert a la sala Gran del Centre per celebrar el 475è aniversari de la consagració de l'església.

L'Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d'Europa. Ja en el segle XIII, apareix en el Monestir benedictí i Santuari marià de Montserrat un petit grup de nois que, per mitjà de la pràctica del cant i de diversos instruments musicals, estan al servei d'aquest lloc tan singular. Va ser sota la direcció i llarg mestratge (1953-1997) del P. Ireneu Segarra, que l'Escolania va internacionalitzar-se enregistrant nombrosos discs i començant a participar en festivals o fent gires de concerts a molts països. Els darrers anys, l'Escolania ha fet nombroses gires de concerts a l'estranger: a Estats Units, Xina, Itàlia, Alemanya, Rússia, Hongria, Suïssa, Bèlgica, França i Polònia, a més dels concerts a Catalunya.

Preus:
General: 20€
Socis del Centre: 15€

LES OBRES ENCETEN LA RECTA FINAL

2019

Tot i que les obres han avançat força, a l'octubre i novembre seguirem tenint operaris al Centre per acabar les feines de la reforma.

Durant l'octubre es començaran a pintar els espais, s'acabarà l'últim tram d'escala i es començarà a col·locar l'estructura interna de l'ascensor. També es col·locarà la claraboia que donarà llum a l'escala interior del vestíbul de la Sala Gran i s'acabarà de condicionar el passadís amb els nous acabats.

Tot i així, a l'octubre es normalitzarà tota l'activitat del Centre i per això, el 5 d'octubre al migdia, s'ha organitzat una visita d'obres a tots els participants de les seccions per tal d'ensenyar-los els nous espais i recorreguts.

EL CENTRE ÉS VIU!, el programa de ràdio mensual del Centre

Cada primer dissabte de mes.

Si us vàreu perdre l'emissió en directe, ara ja podeu escoltar online el programa de ràdio que recull totes les novetats i activitats que es couen en el Centre durant el mes

Novembre 2019

A principis de cada mes, i des de fa més de 30 anys, a la casa dels socis i a les llibreries del poble arriba la revista el Batec.

1/1

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now