1/3

ANUNCIA'T AL BATEC

Si ets un comerciant, empresa o autònom d’Arenys de Munt tens una eina perfecte per fer-te conèixer entre els teus futurs clients. La revista mensual el Batec t’ofereix la possibilitat de posar-hi el teu anunci a partir de 8€ al mes.
 
La revista té un tiratge de 950 exemplars i es distribueix gratuïta i mensualment al domicili de tots els socis de l’entitat i també es pot comprar a les llibreries del
poble. El BATEC conté informació del Centre Moral d’Arenys de Munt i tota la informació del que passa a Arenys de Munt, esdevenint la revista municipal de referència a Arenys de Munt.
 
Si vols anunciar-te al BATEC només cal que contactis amb nosaltres a l’adreça centre@centremoral.cat o al telèfon 937 937 019. Més de 1000 lectors t’esperen.

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now