top of page

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

El Centre és l’associació cultural i social motor d'Arenys de Munt. Amb més de cent anys segueix més jove que mai i amb una activitat frenètica: teatre, esbart, coral, sardanes, escacs, tennis-taula, espectacles familiars, sortides culturals, pessebres, cavalcada de reis, pastorets... No et perdis l’oportunitat de viure l’activitat cultural i social d’Arenys de Munt, sigues protagonista del Centre, FES-TE SOCI!

 

A més, pel simple fet de ser soci del Centre podras gaudir d'un munt d'avantatges:

GRATUÏTES LES ACTIVITATS DE LES SECCIONS DEL CENTRE

Per ser soci de l'ateneu Centre Moral d'Arenys de Munt pots gaudir de les activitats regulars de les seccions del Grup de Teatre, Escola de Teatre del Centre, participar en els Pastorets, Escola d'Esbart, Cos de Dansa, coral Veus de Munt, Agrupació Sardanista, Grup Pessebrista, Carrosaires, Escola d'Escacs, Club d'Escacs, Tennis-taula...

 

No t'ho pensis més, el teu lloc el trobaràs al Centre!

GRATUÏT I A DOMICILI LA REVISTA MENSUAL ARENYENCA "EL BATEC"

Tots els socis del Centre reben mensualment i de forma gratuïta la revista mensual que edita el Centre Moral d'Arenys de Munt i que recull informació general de tot el municipi. Els socis que viuen a Arenys de Munt a més la rebran gratuïtament a domicili.

Política, societat, actualitat, meteorologia, escacs, llebres recomanats, agenda d'activitats, actualitat esportiva, entreteniment... tot això i molt més en la revista mensual i arenyenca El Batec. Fes-te soci i gaudeix-ne!

DESCOMPTE EN LES ENTRADES DE LA PROGRAMACIÓ DEL CENTRE

Els socis del Centre gaudeixen d'un 25% de descompte, tan sols per ensenyar el seu carnet, quan es compren les entrades dels diferents espectacles i actes de la programació del Centre.

 

Teatre, dansa, Pastorets, poesia, música, sortides culturals, cinema, cursos i tallers... tot això i molt més en la programació del Centre. Gaudeix-la amb descompte!

DESCOMPTE EN EL BAR DEL CENTRE

Els socis del Centre poden gaudir d'un 5% de descompte en les consumicions de més de 10€ realitzades en el Bar del Centre Moral.

No t'ho pensis més, fes del Bar del Centre el teu lloc principal de restauració i pren-te un cafè, vermut o sopa amb un 5% de descompte

DESCOMPTE EN EL LLOGUER PERIÒDIC DE SALES DEL CENTRE

El soci del Centre gaudeix d'una tarifa especial i amb descompte en el lloguer periòdic d'alguna de les nostres sales del Centre. Necessites un espai on fer cursos, tallers, xerrades... al Centre hi pots trobar el que busques, i amb preu especial per ser-ne soci!

DESCOMPTES EN EL PUNT-AVUI I LA REVISTA EL TEMPS

El soci del Centre gaudeix d'un descompte especial en la subscripció a diferents mitjans de comunicació.

Please reload

bottom of page