1/3

CLUB D'ESCACS

T’apassionen els escacs? Desitges compartir partides amb altres companys? Ets com nosaltres! Cada setmana ens reunim per gaudir d’aquest esport i amb la Federació Catalana d’Escacs participem en tornejos arreu de Catalunya.

EL CLUB DE L'ATENEU CENTRE MORAL D'ARENYS DE MUNT D'ESCACS DEL CENTRE ORGANITZA EL XIX CAMPIONAT DE PARTIDES RÀPIDES D'ESCACS A ARENYS DE MUNT

Diumenge 20 de setembre de 2015.

El Club d'Escacs del Centre ja comença el curs organitzant el 19è Campionat de Partides Ràpides d'Escacs a la plaça de l'església d'Arenys de Munt. Els experts en jugar escacs no us perdeu aquesta oportunitat divertida de competir amb l'esport que més us agrada i els amants dels escacs us sorprendreu veient es resolen jugades arriscades i emocionants.

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now