top of page

MAL MARTÍNEZ

HUMOR I HOSTIES

L’actor Marc Martínez (Nit i dia, Com si fos ahir, Sitges...) s'estrena a Arenys de Munt en un show trepidant, divertit i emotiu.

Després de 30 anys de personatges, bolos, muntatges, gires, pilots, sèries, maquetes, concerts, lectures, assaigs, prèvies, estrenes, platós, càstings, rodatges, doblatges, entrevistes, seqüències... el polipatètic actor del Raval torna a la casella de sortida. Aquest cop... puja a l'escenari de la seva vida. Sense quarta paret ni mètodes ni maquillatge ni tonteries. A hòsties. Acompanyat, únicament, de la seva inseparable guitarra cadete ROCA de 95cm. Ja no vol dir més mentides.

HUMOR I HÒSTIES, espectacle produït per l'exitosa "El Terrat", és una passejada pel Raval dels anys 80 de la mà d'un nen que hi va viure... i ara s'ha fet gran. Un recorregut que aconsegueix connectar amb tots els públics. I un autèntic desconcert musical també! Perquè el Marc actua i fa imitacions, i riu i plora, corre, salta... però, sobretot, toca i canta. Un autèntic ONE-MAN SHOW que se sap  guanyar la complicitat, el somriure i el cor de l'espectador/a.


Preus col·laboració:
General 16€ I Socis 12€ I Carnet Jove i menors de 25 anys 8€

Pack menú sopar + espectacle (inclou bikini o frankfurt + cervesa o refresc):
Entrada General + 2e   I   Entarda Soci + 2e   I   entrada Jove + 0e

bottom of page