top of page
Qui canta els mals espanta oi? Doncs aquest grup d’una cinquantena d’homes i dones de 16 a 70 anys i més s’ho passen pipa reunint-se un o dos cops per setmana per cantar, tots junts, diversos temes de cant coral. Però que s’ho passin bé no vol dir que no siguin exigents i diverses vegades a l’any mostren al públic, en petites cantades o en concerts, el gran talent que tenen.

CORAL VEUS DE MUNT

VEUS DE MUNT TORNA A EMOCIONAR DE NOU AMB MISCEL·LÀNIA

Diumenge 10 d'abril del 2016, 18h, Sala Gran.

El diumenge 10 d'abril, Veus de Munt va tornar a pujar a l'escenari de la Sala Gran del Centre, per repetir el concert que havien estrenat a finals d'any i que moltes persones s'havien quedat sense veure perquè les entrades es van esgotar en una setmana. I la sala es va tornar a omplir, i la jove coral del Centre no va defraudar. Tot i que bàsicament Miscel∙lània era el mateix concert que el que ja s'havia presentat feia quatre mesos, es van introduir novetats que van fer l'espectacle amè i interessant: l'entrada de la coral des de la sala, els canvis de posició dels i les cantaires i alguna cançó nova.

També es va viure un moment especialment emotiu quan la coral va voler compartir amb els espectadors la seva alegria i felicitat perquè el cantaire Toni Armisen havia superat la malaltia ...a vegades la vida ens posa al davant dificultats que al principi semblen insalvables. Però és en aquests casos quan traiem força d'on no sabíem que en teníem i superem l'entrebanc amb empenta i fermesa. Tu has encarat el combat i has vençut, Toni. I, amb tu, nosaltres també ens sentim vencedors. Van dedicar al seu company la cançó que ell mateix havia harmonitzat, Tots junts vencerem.

VEUS DE MUNT ORGANITZA UNA MATINAL CORAL PELS SEUS CANTAIRES

diumenge 21 de febrer del 2016, Sala Gran.

Diumenge 21 de febrer, Veus de Munt va realitzar la seva segona matinal. En aquesta ocasió el director i professor de música Jordi LLuch i Arenas va ser l'encarregat de la classe magistral de tècnica vocal. Al llarg del matí els i les cantaires van poder posar posar a to el seu instrument, la veu, practicant exercicis de relaxació, respiració, articulació i impostació.

 

LA CORAL VEUS DE MUNT REALITZARÀ EL SEU PRIMER CONCERT "MISCEL·LÀNIA" A L'ATENEU CENTRE MORAL D'ARENYS DE MUNT

Divendres 20 de novembre de 2015

La coral del Centre Moral, Veus de Munt, ja s'ha estrenat, i ho ha fet de la millor manera possible. Amb un concert inoblidable del qual ja se n'havien esgotat les entrades a una setmana vista. El concert es va fer el 20 de novembre, dos dies abans de Santa Cecília, Patrona de la Música, i emmarcat dins la Festa Major de Sant Martí.

 

La Sala Gran del Centre estava plena de goma gom, i també l'escenari, ja que Veus de Munt l'omplien no només amb la presència física, de 42 cantants, sinó també amb la potència i harmonia de les seves veus.

OBERTA LA INSCRIPCIÓ D’HOMES EN LA NOVA CORAL DEL CENTRE VEUS DE MUNT

Després del primer any de naixement de la nova Coral del Centre Veus de Munt al setembre retornaran als assajos després de fer unes merescudes vacances durant el mes d’agost. Actualment formen la coral una cinquantena de persones i queda oberta la inscripció per a tots aquells homes amants de la música i que els hi agradi cantar per enfortir les veus de baixos i tenors.

LA CORAL VEUS DE MUNT PARTICIPA EN LA NIT BRUIXA D’ARENYS DE MUNT

Dissabte 25 de juliol de 2015

Al caure el sol, la riera d’Arenys de Munt es va omplir de mussols, ratpenats, tranyines i bruixes, moltes bruixes. A les 12 de la nit les dones més sàvies del maresme renovaren el culte a la vida i l’amor, i els membres de la coral Veus de Munt del Centre les acompanyaren amb les seves veus escenificant un espectacle amb molta màgia i bellesa. A la participació de Veus de Munt també s’hi van afegir membres del Grup de Teatre que interpretaren els personatges principals de la història.

LA CORAL VEUS DE MUNT TANCA L’ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE LA HISTÒRIA DELS CENTS ANYS DEL CENTRE MORAL D’ARENYS DE MUNT

Com no podia ser de cap altra manera, la coral Veus de Munt es va sumar en l’acte de presentació del llibre Cent anys del Centre interpretant un grapat de cançons per concloure l’acte.

LA CORAL VEUS DE MUNT INAUGURA EL PESSEBRE MONUMENTAL D’ARENYS DE MUNT 2014

Dimecres 24 de desembre de 2014, 19.30h.

A quarts de 8 del vespre del 24 de desembre s’inaugura, com cada any, el Pessebre Monumental d’Arenys de Munt elaborat pel Grup Pessebrista del Centre. Aquest any l’acte va anar acompanyat de la cantada d’un grapat de nadales per part de la nova coral del Centre Veus de Munt.

LA NOVA CORAL DEL CENTRE VEUS DE MUNT JA TÉ LOGOTIP I PÀGINA AL FACEBOOK

Juny de 2014

La nova coral del Centre de nova creació el juny del 2014 ja té un logotip que l’identifica i una pàgina de facebook on hi trobareu totes les novetats, fotografies i vídeos. Ja us sabeu, si encara no la coneixeu entreu al facebook i si us hi voleu apuntar, contacteu amb nosaltres.

Please reload

bottom of page