1/4

DVD

 

Al Centre disposem de diferents productes “Centre” perquè la teva experiència a l’ateneu sigui màxima. En els DVDs hi trobareu les gravacions de les diferents obres realitzades els últims anys pels Grups de Teatre del Centre, gravacions dels Pastorets, reportatges i makings off de diferents espectacles, el DVD resum dels diferents actes del Centrenari... Ideal per poder reviure els espectacles més importants del Centre.
 
 

 

 

 

 

 

CENTRENARI, LA PEL·LÍCULA

DVD on ho trobaràs el reportatge de 50 minuts on s’expliquen tots els actes realitzats al Centre Moral d’Arenys de Munt amb motiu de la celebració del seu centenari. El DVD imprescindible del Centre.

LA CASA DE BERNARDA ALBA

DVD amb la gravació completa de la representació del drama teatral La Casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca que varen realitzar el Grup Jove del Centre sota la direcció de Xavi Ruiz.

HONOR 1714

DVD amb la gravació completa de la representació del musical Honor 1714 amb música d’Adrià Barbosa que varen realitzar el Grup de Teatre del Centre sota la direcció d’Esteve Torrent per commemorar el Tricentenari dels fets del 1714 a Arenys de Munt (el Maresme).

PASTORETS, EL MUSICAL

DVD amb la gravació completa de la representació de Pastorets el musical amb música original d’Adrià Brabosa i direcció de Rosa Ma Campasol. Espectacle creat especialment per celebrar els 100 anys de Pastorets al Centre Moral d’Arenys de Munt (el Maresme).

EL PATI BLAU

DVD amb la gravació completa de la representació del drama teatral El Pati Blau de Santiago Rusiñol que varen realitzar el Grup de Teatre del Centre sota la direcció d’Esteve Torrent.

ESCACS VIVENTS

DVD amb el reportatge making off de l’espectacle teatral de carrer Escacs Vivents creat especialment per celebrar el centenar i del Centre Moral d’Arenys de Munt (el Maresme) i que varen realitzar el Grup de Teatre del Centre, el Club d’Escacs del Centre en col·laboració amb altres seccions del Centre. Espectacle amb guió i direcció d’Esteve Torrent i Clara Fontbona.

PETJADA

DVD amb la gravació completa de la representació i reportatges making off de l’espectacle teatral Petjada creat especialment per celebrar el centenari del Centre Moral d’Arenys de Munt (el Maresme) i que varen realitzar el Grup de Teatre del Centre sota la direcció d’Esteve Torrent.

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now