El primer dissabte de cada mes i des del 2013 com a celebració dels 100 anys del Centre Moral d’Arenys de Munt, un grup de socis interessats en el món radiofònic realitzen un programa a Ràdio Arenys de Munt on es parles de les diferents activitats i novetats del Centre. Si t’interessa el món de les ones hertzianes en aquesta secció segur que hi trobes un lloc.

1/2

EL CENTRE ÉS VIU! PROGRAMA DE RÀDIO

FEBRER 2019: LES OBRES DEL CENTRE JA ESTAN EN MARXA

Febrer 2019

Aquest mes entrevistem l'Esteve Torrent perquè ens expliqui com van les obres de remodelació del Centre i també sobre el 6è Congrès d'Ateneus, del qual ell és un dels organitzadors. A més, tot sobre el darrer espectacle de Rau Rau: "La Rita, la Rínxols i els tres ossets" i la presentació d'en Panxo Alcaraz, el nou conserge del Centre, que pren el relleu després de tants anys de dedicació amb nosaltres.

FEBRER 2018: DETALLS D'UN NOU ANY 2018 INTENS I DECISIU

3 de febrer del 2018

En el programa d'avui entrevistem al President del Centre, l'Esteve Torrent i Fontbona, membres de la Junta i de la comissió tècnica d'obres que ens detallaran els punts que es tractaran en l'assemblea general de socis on es donarà l'entrada d'un any complicat, trescende t i decisiu on la reforma de les instal·lacions en seran grans protagonistes.

DESEMBRE 2017: UN NADAL INTENS AL CENTRE

2 de desembre del 2017

Descobreix els secrets dels nous Pastorets del 2017, en què està inspirat el Pessebre monumental d'Arenys de Munt, la cavalcada, la nova proposta Poema de Nadal i l'espectale familiar de Rau Rau que col·labora amb La Marató de TV3.

NOVEMBRE 2017: TEATRE DE FESTA MAJOR, CINEMA, CONCURS...

4 de novembre del 2017

En el programa del mes de novembre escoltarem com es descriuen alguns del personatges de la nova estrena del Grup de Teatre del Centre per celebrar la Festa Major. I us detallarem la resta de programació que el Centre ha preparat aquest mes de novembre.

OCTUBRE 2017: NOVA TEMPORADA DEL CENTRENARI AMB NOVES PRESENTADORES

Dissabte 7 d'octubre del 2017

Aquest nou curs el programa de ràdio El Centrenari inicia nova temporada amb noves presentadores i amb l'entrevista a Esteve Torrent i Fontbona, president del Centre.

JUNY 2017: EL CENTRE FINALITZA TEMPORADA AMB LA MÚSICA DE TOTI SOLER I FIRTS DATES, OBERTES LES INSCRIPCIONS DEL CURS D'ESTIU DE SARDANES.

Dissabte 3 de juny.

Descobreix els concerts de Toti Soler i Gemma Humet com a cloenda del cicle Re-Vers i la música de Firts Dates com a cloenda del cicle Insòlits. Coneix les novetats del nou curs de sardanes d'estiu.

MAIG 2017: FESTIVAL DE FINALS DE CURS DE L'ETC I DIA MUNDIAL CONTRA L'HOMOFÒBIA

Dissabte 6 de maig.

Al maig us expliquem tots els detalls del festival de final de curs de l'Escola de Teatre del Centre i sabreu com el Centre i Donaviva reivindicaran el dia mundial contra l'homofòbia.

ABRIL 2017: BALLADA DE RAMS, APLEC SARDANÍSTIC I LA LECTURA D'UNA NOVA PASSIÓ

Dissabte 1 d'abril del 2017

En el programa d'abril us detallem els actes de l'Aplec sardanístic dels Arenys, de la tradicional ballada de Rams de l'Esbart i de l'estrena de la nova proposta de passió que es representarà en format de l'ectura dramatitzada del text "Un Tal Jesús"

MARÇ 2017: POESIA, TEATRE, CICLE INSÒLITS I I PREMIS CENTRE

Dissabte 4 de març del 2017

En el Centrenari del mes de març anunciem totes les activitats que el Centre té preparades per celebrar Sant Josep: Carme Colomer ens explicarà la temàtica de les recitacions poètiques d'enguany que ja celebren la 15 edició. Director i actors Grup de Teatre del Centre ens abancen bocins de Pessics de Crema la noma proposta teatral. Esteve Torrent President del Centre ens explica els nous Premis Centre i ens anima a gaudir de la nova finestra per gaudir de les arts escèniques del nou cicle Insòlits.

FEBRER 2017: MEMÒRIA I PROJECTES DE FUTUR DEL CENTRE I LA MÀGIA DEL MAG KASSANO

Dissabte 4 de febrer del 2017

Esteve Torrent, President del Centre, ens desvetlla l'impacte social que ha tingut el Centre Moral durant el 2016 amb més de 8000 espectadors/participants i el Magic Kassano ens desvetlla alguns dels secrets de l'espectacle que oferirà dins del cicle Il·lusions.

GENER 2017: NOU CICLE DE MÀGIA IL·LUSIONS I EL TEATRE DEL GRUP DELS SERÀFICS D'ARENYS DE MAR

Dissabte 7 de gener del 2017

Descobreix les activitats de gener del Centre: màgia, teatre, xerrada sobre adolescents... Les propostes culturals més interessants explicades pels seus protagonistes.

DESEMBRE 2016: ELS NOUS PASTORETS, EL PESSEBRE MONUMENTAL I ESPECTACLE FAMILIAR SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV3

3 de desembre del 2016

Descobreix els secrets dels nous Pastorets del 2016, en què està inspirat el Pessebre monumental d'Arenys de Munt i de l'espectacle familiar que ens porta Rau Rau i que col·labora amb La Marató de TV3.

NOVEMBRE 2016: TEATRE DE FESTA MAJOR, LA TRINCA DE CANET I L'ESPECTACLE FAMILIAR DE TITELLES DE LA COMPANYIA TONI ZAFRA

5 de nvembre del 2016

En el programa del mes de novembre escoltarem com es descriuen alguns del personatges de la nova estrena del Grup de Teatre del Centre per celebrar la Festa Major.

La companyia X Pebrots ens hi posarà la música festiva de la Trinca presentant el seu espectacle tribut i finament descobrirem alguns secrets de les premiadíssimes titelles de la companyia Toni Zafra que presentarà espectacle a la Sala Gran del Centre.

OCTUBRE 2016: SONAGUST, NOU GRUP DE L'ESBART, CINECLUB I REFORMES EN LES INSTAL·LACIONS DEL CENTRE

3 d'octubre del 2016.

En el programa del mes d'octubre us expliquem en què consisteixen les obres de millora que necessiten les instal·lacions del Centre par tal d'actualitzar-se a la normativa.

​Us expliquem també en què consisteix l'espectacle de titelles que ens presentarà la companyia Txo Titelles gràcies a la secció Rau Rau del Centre. A més us informem del nou grup que s'obra a l'Escola d'Esbart, de l'estrena del nou cicle de cineclub i de la segona edició del SonaGUST! que omple de concerts acústics la Sala Corrioles.

JUNY 2016: CICLE DOCUMENTAL MIRADA CRÍTICA, NOU CURS DE DANSA URBANA, ESPECTACLE DE DANSA AMB UN CENTENAR DE PARTICIPANTS I SOLIDARI AMB ELS REFUGIATS

4 de juny del 2016

En el programa del mes de juny us detallem en què consistirà el cicle de cinema "Mirada Crítica" on s'hi projectaran tres pel·lícules que miren amb ulls crítics el món on vivim. La pel·lícula que inaugura el cicle serà el polèmic film B, de Bárcenas.

També podreu saber en què consisteix el nou curs de dansa urbana que oferirà el Centre el mes de juliol i ho sabrem tot del nou espectacle de dansa que recull les millors bandes sonores de pel·lícula, on hi participen un centenar de ballarins i on la recaptació es destinarà a ajudar l'acollida dels refugiats que arriben a Europa.

MAIG 2016: ESPAI A, LA TORNADA DE L'EXITÓS ESPECTACLE DE L'ESBART, MÀGIA FAMILIAR I EL FESTIVAL DE MICRO TEATRE CLOENDA DEL CURS DE L'ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE

7 de maig del 2016

En el programa de maig us explicarem de la mà de les monitores de l'Escola de Teatre del Centre què ens presentaran els alumnes en el festival de microteatre que conclou tot el curs 2015-16. Parlarem de l'exitòs espectacle de l'esbart i de l'espectacle de màgia familiar del joveníssim Mag Marcel.

ESPECIAL PASQUA: UN TAL JESÚS

Setmana Santa del 2016

El Centre Moral a través del Grup de Teatre del Centre ha gravat una passió per ser emesa radiofònicament per Ràdio Arenys de Munt. El text, adaptació lliure de Montserrat Fontbona Missé del llibre "Un tal Jesús" de José Ignacio i Maria López Vijil.

ABRIL 2016: L'APLEC DE SARDANES DELS ARENYS, LA CORAL VEUS DE MUNT, PROJECCIÓ ESPECIAL DE TERCER GRADO I TEATRE DE LA MÀ DEL GRUP TRAMVIA DE MATARÓ

2 d'abril del 2016

El el programa del mes d'abril l'estudi acollirà a les màgnífiques veus de Veusdemunt que ens explicaran les novetats de la reposició de Miscel·lània. Sabrem en què concistirà l'aplec sardanística dels Arenys organitzat gràcies a l'agrupació sardanista del Centre. Descobrirem quines sorpreses tndrà la projecció especial de la pel·lícula que es va rodar en part a Arenys de Munt i amb arenuenys entre els figurants. Finalment descobrim la sinopsi de la comèdia On hi mengen dos hi mengen tres que escenifica el grup Tramvia del Foment Mataroní.

MARÇ 2016: ESTRENA DEL GRUP DE TEATRE, RECITACIONS POÈTIQUES I BALLADA DE RAMS

7 de març del 2016

En el programa d'avui us explicarem, amb l'ajuda dels actors del Grup de Teatre, de què anirà la nova estrena del grup Pares Ferotges. Us explicarem els detalls de les activitats reivindicatives per a la igualtat de gènere en motiu del dia internacional de la dona i us parlarem de la tradicional ballada de rams.

FEBRER 2016: LA JUNTA DEL CENTRE ES RENOVA, GRUP VOCAL ZETZÀNIA VISTIA EL CENTRE AMB L'ESPAI A I ESPECTACLE INFANTIL EN EL REPARTIMENT DE PREMIS DEL CONCURS DE PESSEBRES

6 de febrer del 2016.

Us expliquem de què es va parlar en l'assemblea Ordinària general de Socis del Centre, presentarem les noves incorporacions a la Junta, us explicarem com la música, el teatre infantil i la màgia ocuparan la programació del Centre i us explicarem els detalls del nou curs de salsa del Centre.

GENER 2016: NOVETATS TEMPORADA D'HIVERN AL CENTRE

Dissabte 2 de gener de 2016

Expliquem com el cinema i la màgia ocuparan la programació del mes de gener al Centre. A més farem balanç de tot l'any 2015 al Centre.

5 de desembre del 2015, d'11h a 12h.

El Nadal es viu intensament al Centre i us expliquem les activitats més emblmàtiques d'aquesta època: Pastorets Musicals, concert de nadales solidàries amb La Marató de TV3.

7 de novembre del 2015, d'11h a 12h.

Us expliquem totes les activitats que realitza el Centre en motiu de la celebració de la Festa Major del poble: estrena del Grup de Teatre, estrena de la Coral Veus de Munt, espectacle d'experients per celebrar la setmana de la ciència amb en Dani Jiménez.

3 d'octubre de 2015, de 11h a 12h.

Us expliquem els secrets del nou espectacle del Cos de Dansa de  l'Esbart del Centre, A Prop i d'arreu, de l'inici del curs de l'Escola de Teatre del Centre i de la Nit de swing que ens oferirà la Big Band Arenys a la Sala Corrioles del Centre.

setembre 2015

Coneix totes les novetats de les activitats del nou curs, sardanes, teatre, esbart, escacs, tennis taula... i els detalls de la temporada de tardor d'espectacles del Centre.

JULIOL 2015 NOUS MEMBRES DE JUNTA, SARDANES, ESBART I TEATRE

Juliol 2015

Coneix els nous membres de la Junta del Centre, de les novetats de l’agrupació sardanista i de l’Esbart d’Arenys de Munt. I coneix els protagonistes de l’espectacle familiar que el Grup de Teatre del Centre a la Breda de l’Eixample.

JUNY 2015 FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE I CLOENDA DEL CICLE DE TEATRE AMATEUR DEL MARESME

Juny 2015

Les monitores de l’Escola de Teatre del Centre Moral fan valoració del curs 2014-15 i la presidenta de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre del Maresme ens explica el 1r Cicle de Teatre Amateur del Maresme.

MAIG 2015 LA NOVA APOSTA DELS JOVES DE TEATRE DEL CENTRE, FESTIVAL DE L’ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE I MARATÓ DE CINEMA DE TERROR AL CENTRE

Maig 2015

Els joves de teatre del Centre en col·laboració amb els més veterans del Grup de Teatre del Centre presenten La Casa de Bernarda Alba i ens ho expliquen al programa. També sabrem el que ens ensenyant els alumnes dels cursos de l’Escola de Teatre del Centre i intentarem esbrinar els secrets de la Marató de Cinema de Terror amb passatge del terror inclòs.

ABRIL 2015 TOTS ELS SECRETS DEL LLIBRE DELS 100 ANYS D’HISTÒRIA DEL CENTRE, EL COR DE NOIES CANTABILE I LA RESTA DE PARTICIPANTS DE L’ESPAI A

Abril 2015

Per Sant Jordi estrenem el llibre dels 100 anys d’història del Centre Moral d’Arenys de Munt i en el programa ens en parlaran alguns dels seus redactors. A més escoltarem les Cantabile explicant-nos el seu nou espectacle, el grup de dansa Grup Mediterrània i el grup vocal Singfònics, tots dos actuaran al Centre dins del cicle espai A.

MARÇ 2015 ARIBA SANT JOSEP I AMB ELL EL TEATRE DEL GRUP DEL CENTRE, LES RECITACIONS POÈTIQUES I LA BALLADA DE RAMS DE L’ESBART

Març 2015

Al març, per celebrar Sant Josep, patró del Centre, les seccions del Centre treuen fum. Al programa podreu escoltar els secrets la comèdia que ens presenta el grup de Teatre del Centre, Nit de ràdio 2.0. Recitarem fragments de les poesies escollides per les recitacions poètiques d’enguany i no ens oblidarem de l’esbart i de la seva tradicional Ballada de Rams.

RichText.

FEBRER 2015 MARTI TORRENT EX CONSERGE DEL CENTRE REP UN HOMEMTGE DESPRÉS DE TANTS ANYS DE DEDICACIÓ AL CENTRE

Febrer 2015

Al programa d’aquest mes tenim el plaer de conversar amb Martí Torrent després de l’homenatge que la Junta del centre li fa fer després de tants anys de dedicació al Centre.

GENER 2015 PESSEBRES, PASTORETS I REIS, LES GRANS ACTIVTATS DE NADAL DEL CENTRE. AVUI EN FEM VALORACIÓ

Gener 2015

El Centre per nadal omple el poble amb cultura i tradició, inaugura el pessebre Monumental d’Arenys de Munt, estrena el Pastorets Musicals i portem els Reis Mags d’Orient a Arenys de Munt perquè els infants del poble puguin veure’ls i jugar amb els regals que els hi portin.

A més us explicarem com vam rebre el 1r Premi Ateneus en la modalitat de Creativitat Artística.

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now