EL CONILLET BLANC

ESPECTACLE DE TEATRE MUSICAL FAMILIAR

Des de Rau Rau, diumenge 30 d'abril, vam tenir l'oportunitat de gaudir a la sala gran d'El Centre d'un preciós espectacle infantil dirigit per Georgina Cort, la popular actriu que ha treballat, entre altres, en obres tan conegudes com Mortadelo y Filemón –The Musical- al Teatre Tívoli de Barcelona, Cantando bajo la lluvia al Teatre Novedades, La botiga dels horrors, Cantando bajo la lluvia, Jekyll & Hyde, Annie,... o formant part de la companyia La Bicicleta del Teatre San Pol de Madrid en obres com ara El Mago de Oz. El conillet blanc és un espectacle teatral i musical que combina actors, titelles i música en directe envoltats d'un decorat infantil i màgic dirigit al públic més menut (2 a 8 anys) on explica les aventures d'un petit conill per tornar a recuperar la seva casa. En la història apareixen més personatges, com una cabra, un bou, un gos, un gall i la petita formiga. Tots ells ens demostraran, a través d'un llenguatge ple de sonoritat i la rima, que un minúscul animal pot guanyar la partida fins i tot al més grandot. En la història es tracten temes tan importants per als nens com són l'amistat, la perseverança, l'egoisme i la valentia. La valentia no solament per enfrontar-se a qualsevol situació, sinó també la valentia necessària per demanar ajuda.

Més de 100 persones van apaludir fortament l'espectacle.

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now