1/4

EQUIP DE TRAMOIA

L'eixida d'un bloc de pisos, un pati blau, uns vestuaris d'una piscina, el menjador d'un xalet, l'habitació d'un hotel, un parc, una casa castellana, boscos, cels i inferns... gairebé tots els escenaris imaginables han cabut a l'escenari del Centre gràcies a la feina incansable i talent de la Tramoia, els responsables de construir els escenaris de les diferents representacions i espectacles que les seccions de teatre estrenen.

Requeriments de llum, so i vídeo també són posats en marxa gràcies a aquest equip de voluntaris


Al Centre disposem d'un dels millors equips tècnics dels teatres no professionals que puguem trobar per les rodalies. El principal valor és el seu equip humà, que amb ganes i dedicació, crea els millors decorats, els millors efectes de llum i so i el vestuari més impactant per donar més força a l’espectacle que creen els actors.


Si t'agrada el món del teatre però ets dels que prefereixes la feina entre bambolines, al grup de Tramoia hi trobaràs un equip excel·lent.

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now