DANI JIMÉNEZ - CREACIÈNCIA

El popular i mediàtic científic Dani Jiménez, conductor del programa Dinàmiks del Super 3, va omplir de nou el Centre Moral, i davant més de 300 persones va explicar que "L’energia ni es crea ni es destrueix, s’aprofita".

El seu objectiu, que va complir de dalt a baix, era que petits i grans mirin l’entorn amb els ulls ben oberts i s’adonin de la importància de l’energia en l’evolució humana. Saber aprofitar l’energia és el repte més gran a què ens enfrontem l’espècie humana per poder seguir creixent. Així ho va explicar, fent un espectacle molt divulgatiu i ple d’experiments, dirigit a infants a partir de sis anys fins a adults de totes les edats.

No hi podien faltar les explosions i els crits que han fet mític al científic Dani Jiménez. Va utilitzar nitrogen líquid, a 196 sota zero, hidrogen, i va fer ballar el foc al tub de Rubens! Increïble!

Aquest espectacle, englobat dins la secció Rau-Rau del Centre Moral, es va fer coincidir amb la Setmana de la Ciència, uns dies per divulgar i fer conèixer la ciència a tothom.

 

 

 

 

 

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now