top of page

DANI JIMÉNEZ - CREACIÈNCIA

El popular i mediàtic científic Dani Jiménez, conductor del programa Dinàmiks del Super 3, va omplir de nou el Centre Moral, i davant més de 300 persones va explicar que "L’energia ni es crea ni es destrueix, s’aprofita".

El seu objectiu, que va complir de dalt a baix, era que petits i grans mirin l’entorn amb els ulls ben oberts i s’adonin de la importància de l’energia en l’evolució humana. Saber aprofitar l’energia és el repte més gran a què ens enfrontem l’espècie humana per poder seguir creixent. Així ho va explicar, fent un espectacle molt divulgatiu i ple d’experiments, dirigit a infants a partir de sis anys fins a adults de totes les edats.

No hi podien faltar les explosions i els crits que han fet mític al científic Dani Jiménez. Va utilitzar nitrogen líquid, a 196 sota zero, hidrogen, i va fer ballar el foc al tub de Rubens! Increïble!

Aquest espectacle, englobat dins la secció Rau-Rau del Centre Moral, es va fer coincidir amb la Setmana de la Ciència, uns dies per divulgar i fer conèixer la ciència a tothom.

 

 

 

 

 

bottom of page