FES-TE SOCI

El Centre d’Arenys de Munt és l’associació cultural i social motor del nostre poble. Amb més de cent anys segueix més jove que mai i amb una activitat frenètica: teatre, esbart, coral, sardanes, escacs, tennis-taula, espectacles familiars, sortides culturals, pessebres, cavalcada de reis, pastorets... No et perdis l’oportunitat de viure l’activitat cultural i social d’Arenys de Munt, sigues protagonista del Centre, FES-TE SOCI!  
 
Des de 8€ al mes tu i la teva família pot gaudir i participar de les activitats de les seccions de Centre Moral d’Arenys de Munt de forma gratuïta, i a més gaudireu de descomptes en tota la programació cultural de teatre, dansa, música, poesia i molt més.
 
Més de 2000 persones ja gaudeixen del Centre, afegeix-t’hi!

SOCI FAMILIAR

Són la majoria de socis de l’entitat i està obert a tothom. Aquesta categoria de soci pot incloure com a beneficiaris directes fins a cinc persones familiars que convisquin amb el titular.

Quota: 11,80€/mes.

SOCI JOVE

Obert a joves MENORS DE 30 anys. Amb aquesta opció es vol afavorir la participació dels joves com a socis de ple dret. A diferència de les altres categories de soci, els socis joves no tenen opció de tenir beneficiaris, ja que s’entén com un ajut individual.

Quota: 8€/mes.

SOCI INDIVIDUAL

Persones "singles" o famílies monoparentals.

Quota: 10€/mes

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now