top of page

FINAL DE CURS DE L'ETC

ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE

ivendres i dissabte 26 i 27 de maig l'Escola de Teatre del Centre va celebrar el seu final de curs amb un festival de teatre on més de 55 alumnes ens van ensenyar com han après a expressar-se a dalt d'un escenari.

Els més grans es van mostar el divendres, a través d'un divertit joc de detectius els alumnes monitorats per la Tània Framis i en Carles Sansa ens van explicar la història d'un fictici assassinat en un tren. En aquesta, tots els alumnes varen encarnar a peculiars personatges fantàsticament caracteritzats. Seguidament, les alumnes conduïdes per Maria Farrerons i Rosa Salvador varen reflexionar sobre l'addicció que més preocupa segurament als seus propis pares, l'addicció al mòbil.

Amb grans dosis d'ironia i humor encarnaven a un grup de joves internades per tal de rebre un tractament per desenganxar-se dels mòbils, el final molt revelador ens assegura que l'atenció desmesurada al mòbil és molt difícil de desactivar. Finalment, el grup de la Judith Reyes i la Martina Sansa ens varen enlluernar amb una magistral interpretació d'un text potent i trencador.

Dissabte finalitzà el festival amb les actuacions dels grups més novells monitorats per Ione i Jana Oller per una banda i per Carla Mitjà i Paula Ambrona per l'altre. En les obres representades els alumnes van demostrar les seves primeres experiències dalt de l'escenari amb empenta, il·lusió i destresa.

bottom of page