top of page
En aquest Grup de creació el 2014 hi trobem una desena de joves (dels 16 als 20 anys) amants del teatre que s’autogestionen per presentar-nos les obres més trencadores.

 

 

GRUP DE TEATRE DEL CENTRE

 

GRUP DE JOVES DEL CENTRE

PETITA CANÇÓ DE NADAL

Dissabte 15 de desembre, a les 21.30h, a la Sala Corrioles

El proper dissabte 15 de desembre, a les 21.30h, la Sala Corrioles acollirà 'Petita cançó de Nadal', una entranyable història sobre màgia, amor i innocència. Paula Ambrona, Judith Reyes, Carla Mitjà, Mariona Fernández, i Jana Rivera seran les cinc filles d'una família que ha perdut la màgia del Nadal. Gràcies a l'ajuda de la Lluna tornaran l'alegria  a la casa, a la seva mare, interpretada per Carme Vera, i a la de tots nosaltres, a través de poemes i contes antics.

RichText.

EL GRUP DE JOVES DEL CENTRE PRESENTA LA SEVA VERSIÓ PARTICULAR DE LA CASA DE BERNARDA ALBA DE FEDERICO GARCÍA LORCA

Dissabte 9 de maig de 2015

El Grup de Joves del Centre d’Arenys de Munt van estrenar la seva versió del drama teatral La Casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca. El públic quedà entusiasmat amb el dramatisme del text i en la posada en escena i interpretació de les actius.

EL GRUP DE JOVES DEL CENTRE PRESENTA MORIR DE SERGI BELBEL

Diumenge 28 de juny de 2014

El Grup de Joves del Centre d’Arenys de Munt van estrenar la seva versió del text teatral Morir o no de Sergi Belbel. El públic quedà entusiasmat amb la innovadora i senzilla posada en escena i en la interpretació d’uns actors que ja s’han fet grans. L’obra ha estat dirigida per Xavi Ruiz i Llorenç Miralles.

Please reload

bottom of page