top of page

II PREMIS CENTRE

Sant Josep 2018

Per Sant Josep tornen "Els Premis Centre" guardó que pretén reconèixer el compromís, implicació i dedicació de voluntaris del Centre. Enguany la comissió organitzadora ha escollit 4 finalistes; d'aquests, els socis i beneficiaris del Centre majors de 16 anys en podran votar el guanyador final a través de butlletes en paper que podran deixar a la bústia del Centre o també per internet. El termini de votació acabarà el 4 de març.

La gala del lliurament del II Premi Centre es realitzà el diumenge 18 de març, a la Sala Gran del Centre.

Els finalistes dels II Premis Centre 2018 són:

Montserrat Fontbona i Umbert per la seva llarga dedicació al Centre fent possible que molts joves, infants i adults poguessin actuar amb el millor vestuari al llarg de desenes i desenes d'obres de teatre; fent possible que dimonis, àngels i pastors sorprenguessin els espectadors, actualitzant el seu vestuari al llarg dels anys; fent possible que la riera i la plaça de l'església s'omplissin de la màgia que encomanaven els vestits de patges i reis tot deixant embadalits a la canalla del poble.

Joan Casademunt i Catarineu per la seva llarga dedicació al Centre permetent estrenar infinitat d’espectacles de teatre, esbart, música... Fent possible que el so i la llum estiguessin al servei de l’expressió cultural, dins de les parets del Centre i fora, fent nombrosos viatges i contactes per aconseguir el millor material al millor preu.

Jaume Bosch i Pérez per la llarga dedicació al Centre i en especial en la secció de Tenis Taula fent possible que l’equip de Tenis Taula del Centre competís a alt nivell sempre amb esportivitat, companyonia i esperit d’equip. Fent possible que infants i joves apareguessin els valors de l’esforç,  el respecte i la superació a través de la pràctica de l’esport.

Climent Colomer i Colomer per la llarga dedicació al Centre fent possible que el Batec arribés imprès puntualment a les cases dels socis des de fa gairebé 30 anys; fent possible que l'escena del temple dels Pastorets no fallés i expliqués amb serenor i transcendència el casament de la parella santa, fent possible un munt d'obres de teatre gràcies a la participació com a actor, apuntador o el que fes falta.

ACTE DE LLIURAMENT DEL PREMI CENTRE 2017

El 2017 el Centre estrena "El Premi Centre". Un guardó que pretén reconèixer el compromís, implicació i dedicació d'una persona voluntària que ha estat significativa per la seva tasca dins de l'entitat.

D'aquesta manera, el Centre instaura un reconeixement a la gran tasca que realitzen dia rere dia les desenes de voluntaris que dinamitzen i tiren endavant totes les activitats que s'organitzen en l'entitat.

La gala del lliurament del I Premi Centre es realitzà el diumenge 19 de març, a la Sala Gran del Centre i el seu guardó es va adonar a Baldomer Torrent i Crous.

bottom of page