1/2

LLIBRES

Al Centre disposem de diferents productes “Centre” perquè la teva experiència a l’ateneu sigui màxima. En els llibres de l’Ateneu Centre Moral d’Arenys de Munt hi trobaràs tota la informació de la història dels 100 anys de Centre o les millors anècdotes de Pastorets.

 

 

 

 

 

 

UN ANY PER CENT. 100 ANYS D’ HISTÒRIA DEL CENTRE MORAL D’ARENYS DE MUNT (1913-2013)

Llibre recull de la història de l’Ateneu Centre Moral d’Arenys de Munt. Editat amb motiu de la celebració del centenari de l’entitat, en aquest llibre hi trobareu la informació de les diferents seccions que han tingut activitat al Centre, d’anècdotes, cronologia de les obres de teatre representades... El llibre imprescindible per saber-ho tot del Centre.

HISTÒRIA DELS PASTORETS DEL CENTRE MORAL. UN RECULL D’ANÈCDOTES

Llibre que recull la història dels Pastorets del Centre Moral d’Arenys de Munt. 90 anys de Pastoret generen moltes anècdotes i situacions divertides, en aquest llibre les podreu llegir de forma amena.

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now