VOLS PARTICIPAR A LA CAVALCADA DELS REIS MAGS D'ORIENT?

Al desembre obrim inscripcions per participar a la Cavalcada dels Reis Mags de l'Orient, tant si ets infant, jove o adult, inscriu-te per participar en la cercavila nadalenca més espectacular.
 

En el cas que hi hagin més inscrits que places disponibles es valoraran les inscripcions amb els següents criteris:

[50 punts] Que el pare, mare o tutor del menor sigui soci titular del Centre Moral d'Arenys de Munt i tingui com a soci beneficiari al menor.

[20 punts] Que el menor participi en alguna secció del Centre (teatre, esbart, escacs, tenis taula...) en el curs 2018-19 o hagi participat en els Pastorets 2017.

[20 punts] Que el menor sigui familiar (fins a 2n grau) d'un carrossaire.

[10 punts] Que el menor visqui a Arenys de Munt.

Les inscripcions es podran realitzar des del 8 d'octubre i fins el 30 de novembre entregant el full d'inscripció a secretaria del Centre (horari: de dilluns a divendres de 17h a 19h) o enviant el formulari omplert i signat a l'email centre@centremoral.cat (ASSUMPTE: INSCRIPCIÓ CAVALCADA) o a la bústia del Centre.

Durant la segona quinzena de desembre l'organització es posarà en contacte (via email i/o whats app) per informar al candidat de la resolució de la inscripció.

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now