1/1

El mateix any 2000 també es crea la secció Agrupació Sardanista, es constitueix per coordinar dues activitats que es fan a Arenys de Munt de manera sistemàtica dedicades a la sardana: les sardanes a l’estiu a la plaça i el concurs de sardanes de Sant Martí. El grup ja existeix amb anterioritat però a partir d’aquest any s’integra a l’estructura del Centre Moral la qual cosa els permet tirar endavant altres iniciatives: l’edició del CD Arenys de Munt a toc de cobla que és una gravació en directe de la Principal de la Bisbal, on es recopilen totes les sardanes dedicades o fetes a Arenys de Munt; també es fa una exposició recopilant tota l’activitat sardanística històrica del poble, des del cèlebre Aplec de Lourdes. Aquesta exposició es fa coincidint amb el 50è Concurs Nacional de Colles Sardanistes que es celebra a Arenys de Munt; anualment s’organitza un curset de sardanes a l’estiu amb diferents nivells d’aprenentatge de la dansa; l’any 2013 col·labora amb l’Ajuntament en l’organització de la Capital de la Sardana.

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now