HEM GUANYAT 2 PREMIS ATENEUS 2016

El Centre Moral ha guanyant el 1r i 3r Premis Ateneus pels projectes de l'Escola de Teatre del Centre i per la Marató de Terror en les categories de Jove Proposa! i de Foment de la Innovació.

 

Dimecres 16 de desembre, a les 18.30h, al Museu Nacional d'Art de Catalunya, va tenir lloc l'acte de lliurament de les 26ens Premis Ateneus, màxims guardons que dóna la Federació d'Ateneus de Catalunya. El Centre Moral d'Arenys de Munt va ser l'ateneu més premiat sent l'únic que va recollir dos premis, de les tres categories en què s'havia presentat.

 

aquests premis se sumen al Premi Josep Maria Nunes que va donar la Federació Catalana de Cineclubs per la programació de cinema aquest 2015 i al 1r Premi Ateneus en la categoria de Creativitat artística que va aconseguir el 2014 l'espectacle Escacs Vivents i el 2n Premi Ateneus que va aconseguir Els Pastorets Musicals el 2010

1r PREMI ATENEUS PER L'ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE EN LA CATEGORIA "JOVE PROPOSA!"

 

L'any 2015 ha estat un any decisiu per a l'Escola de Teatre del Centre, creada pel Cocou i dirigida per Joan Mas, la secció assumia un repte després que l'equip creador decidís deixar pas a nova gent perquè liderés el projecte.

L'equip de joves monitors, que molts havien començat a l'escola com a alumnes, decideixen agafar el timó i autoorganitzar-se per gestionar directament la secció, una aposta arriscada i coral amb esperit cooperativista on no hi hauria un sol líder sinó que el lideratge seria compartit per tots ells.

D'aquesta manera un grup d'e 9 joves d'entre 17 i 29 anys tiren endavant la organització i gestió d'una escola amb 6 grups d'una quinzena de participants cada un que realitzen activitats de lleure relacionades amb el teatre per a joves i infants de 9 a 16 anys.

La nova gestió decideix donar màxima autonomia al grup de lúltim curs, amb joves de14 a 16 anys, que enguany tenen l'objectiu d'autoorganitzar-se, escollir ells mateixos el guió de l'obra que voldran representar, organitzar-se per gestionar els assajos, repartiment de personatges, vestuari, escenografia, serveis tècnics..., tot això amb la tutoria d'un dels monitors més veterans de l'Escola. Esperem el 2016 veure'n el resultat final!

El Jurat dels Premis Ateneus 2015 ha valorat l'empenta i iniciativa del joves monitors i la gran tasca d'educació en el lleure i en el teatre que realitzen.

El 1r Premi Ateneus consta d'un guardó acompanyat d'una dotació econòmica de 1500€.

3r PREMI ATENEUS PER LA MARATÓ DE TERROR EN LA CATEGORIA "FOMENT DE LA INNOVACIÓ"

 

L'any 2015 i 2014 ha estat un any de canvis en la secció de cinema del Centre. Es repensa l'activitat de la secció per tal d'arribar millor al públic oferint la proximitat que ofereix una sala com el Centre Moral, espai de debat, col·loqui i d'activitats complementàries a la projecció de cinema.

 

La Federació Catalana de Cineclub ja va reconèixer la valentia de la proposta amb el premi Josep Maria Nunes, màxim guardó que atorga la federació, per a l'activitat del curs 2014-15.

 

Una de les activitats d'aquesta programació va ser la Marató de Terror que volia implicar a diferents seccions del Centre al voltant d'una activitat cinèfila i buscant atreure el públic juvenil. A l'exhibició continuada, en format marató, de tres pel·lícules de terror, s'hi va sumar un túnel del terror elaborant pel Grup de Teatre del Centre en el qual, també s'hi van sumar les seccions de tramoia, maquillatge del Centre i l'Associació de Botiguers i Comerciants d'Arenys de Munt.

 

El Jurant dels Premis Ateneus 2015 va valorar la proposta innovadora que busca aglutinar, cohesionar i fomentar l'activitat i relació entre seccions i l'esperit de recerca de nous públics.

 

El 3r Premi Ateneus 2015 consta d'un diploma acreditatiu del guardó.

1/3

LES FOTOGRAFIES DE L'ACTE

 

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now