EL BATEC 2n PREMI ATENEUS 2017

La Pedrera de Barcelona ha acollit aquest dimarts, el lliurament dels Premis Ateneus. En la seva vint-i-vuitena edició, el certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya ha donat visibilitat al moviment associatiu cultural català en una nit de gala.

Els guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any en sis categories diferents.

Aquest any s’han presentat 67 candidatures que han rebut premi, entre elles la revista el Batec del Centre Moral d’Arenys de Munt que ha rebut el segon premi dins l’apartat a la comunicació associativa.

Aquesta no és la primera vegada que reben els premis Ateneus, ja que en altres ocasions l’han rebut per altres seccions del Centre. Aquest premi que es un reconeixement a la trajectòria del Batec.

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now