PROJECCIÓ "TERCER GRADO"

El proper 24 d´abril, a les 6 de la tarda, a la Sala Gran del Centre projectarem del film Tercer Grado acompanyats del director, Geoffrey Cowper i el protagonista principal, Jesús Lloveras. Les persones que hi van participar d'extres durant el rodatge a Can Jalpí  podran aconseguir les seves invitacions  (l'entrada és lliure amb donatiu voluntari en el moment d'accés) adreçant-se a l´Oficina d´Atenció al Vilatà de l´Ajuntament d´Arenys de Munt fins el 8 d´abril.

 

La resta de veïns i veïnes del poble i els socis del Centre podran aconseguir, tabé, les seves invitacions, a partir de l'11 d'abril de forma telemàtica en el següent enllaç

 

Demanem a tots els participants que tinguin fotos de l'experiència que les envïïn al correu centre@centremoral.cat amb l'assumpte FOTOS TERCER GRADO per a la realització de l'exposició fotogràfica que s'exposarà el dia de la projecció i que també penjarem en aquesta mateixa pàgina.

 

Volem que el dia de la projecció sigui una gran festa i per això estem preparant un photocall on fer-se fotografies, una alfombra roja i volem que els participants vingueu amb els vestits que vàreu utilitzar en el rodatge.

 

Tercer Grado és una road movie d´acció i un drama social. És un thriller cru i realista, ple d´acció, ambientat en l´actualitat i basat en fets reals, realitzat per la productora Breaking Pictures.

imatges de l'experiència

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now