top of page

REFLEXOS DE LLUNA

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Amb motiu del Dia Internacional de La Dona que es celebra mundialment el dia 8 de març i en col·laboració amb Donaviva, el grup de teatre d’El Centre ens representarà els propers 10 i 11 de març a la sala Corrioles REFLEXOS DE LLUNA, dirigida per Joan Llavador.

L’obra combina poemes i obres de micro-teatre amb la dona com a única protagonista. Una dona compromesa, culta, amb responsabilitats professionals i laborals que viu la natura, l’esport,... Una dona mare, esposa, filla, amant, amiga.

Els cinc poemes són obra de la poetessa, novel·lista i activista nicaragüenca Gioconda Belli que des de sempre s’ha caracteritzat pel seu compromís polític i per rescatar i aprofundir en el univers femení, reivindicant el paper de les dones a la societat.

Les 4 obres de microteatre són:
Davantal. Marta i Anna, dues noies lesbianes, es troben en un pub en una primera cita pública, d’esquena a les seves respectives parelles.

Casa de nines. D’en Henric Ibsen (1879), ferotge critic de les normes matrimonials del s XIX, està considerada la primera obra teatral feminista.

Idees fosques. A partir de “La més forta” d’August Strindberg, renovador i precursor del teatre suec de la crueltat i de l’absurd. El text de l’obra entre les dues actrius no fa concessions, és brutal i avassallador, però també patètic i angoixant.

Capvespre. Una avia torna de Barcelona al seu poble al peu dels Pirineus després de més de 50 anys, esperant trobar-se amb les seves amigues de quan era jove. L’acompanya en el viatge la seva neta i aprofitaran la bona entesa per dir-se algun que altre secret.

Preus col·laboració:
8e general I 6e socis I 4,5e carnet jove o menors de 25 anys

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page