1/12

SALES

Al Centre Moral d’Arenys de Munt (el Maresme) comptem amb diferents sales ideals per fer-hi representacions d’espectacles, conferències, xerrades, reunions, projeccions... Completament equipades i situades al centre urbà d’Arenys de Munt.

LA SALA GRAN

Sala amb capacitat per a 356 butaques, amb escenari ideal per a representacions teatrals i per espectacles diversos. Equipada amb pantalla de cinema, projector, equipament de so i llum.

SALA CORRIOLES

Sala Polivalent amb escenari a dos nivells, paviment de parquet, lateral amb miralls i una esplèndida coberta amb unes imponents encavallades de fusta i un cimbori anteriors a l’any 1900. Ideal per a conferències, xerrades, teatre de titelles i petit format, concerts acústics.

EL CELLER

Sala per a fer-hi reunions, amb capacitat per a unes 40 persones. Disposa de vàries taules i cadires, per a disposar-les lliurement. També té practicable una llar de foc.

SALA TENNIS-TAULA

Sala amb il·luminació exterior i vistes a l’eixida del complex. Ideal per a fer-hi reunions, amb capacitat per a unes 40 persones. Disposa de vàries taules i cadires, per a disposar-les lliurement. També té pr acticable una taula de tennis-taula.

EL PASSADÍS

Sala de proporcions allargades i accés directe a la Riera, eix comercial d’Arenys de Munt. Ideal per a fer-hi exposicions.

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now