top of page

AGRUPACIÓ SARDANISTA

Ja fa bastants anys que les sardanes són presents al Centre però a partir del 2013 i amb la capitalitat de la Sardana d’Arenys de Munt la secció pren embranzida. Actualment es reuneixen un cop a la setmana per gaudir d’hora i mitja de goig de ballar sardanes. Obert a tothom els més novells n’aprendran dels més experimentats en un ambient distès i ple de tradició, música i dansa.

CONCURS NOCTURN DE SARDANES

Dissabte 3 de juny,a les 10 del vespre, la plaça de l'església.

torna el concurs nocturn de sardanes d'Arenys de Munt  organitzat per l'agrupació sardanista del Centre i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

Enguany, podrem gaudir de la sardana ballada per  colles d'alt nivell i les escoltarem interpretades magistralment i en directe per la cobla "La vila d'Olesa".

APLEC SARDANÍSTIC DE FIGUERES

Diumenge 21 de maig del 2017.

L'agrupació sardanista organitza una nova sortida per descobrir Figueres com a capital de la sardana 2017.

Sortida:
diumenge 21 de maig, a les 8.45h, del pont.

Preu:
18€ socis
21€ no socis


Inscripcions:
del 2 al 12 de maig a secretaria del Centre, de dilluns a divendres de 17h a 19h

APLEC SARDANÍSTIC DE TOSSA DE MAR

8 i 9 d’octubre DE 2016

L’Agrupació sardanista et torna a portar a l’Aplec Sardanístic de Tossa.
 
Sortida:
dissabte 8 d'octubre, a les 15.45h del pont. Arribada el 9 d’octubre a la tarda.

Preu:
Autocar: 10€    I    Concert: 7€
Hotel Don Juan  (pensió completa) 45€
Hotel Rovira (dormir+esmorar) 28€


Inscripcions:
del 5 de setembre al 5 d’octubre, a secretaria del Centre, de dilluns a divendres de 17h a 19h.

 

(sumplement de 5€ per als no socis)

ESTIU PLE DE SARDANES A ARENYS DE MUNT

estiu 2016

Aquest juliol, infants, joves i adults aficionats o novells en la sardana han tingut l'oportunitat de millorar la seva tècnica a través del curs de sardanes d'estiu que es realitzava a la Sala Corrioles del Centre els dimarts al vespre. Una trentena de participants han aprofitat les sessions i podran mostrar davant de tothom la seva millora en les ballades de sardanes d'agost els diumenges a la plaça de l'església.

Aquest any, les ballades d'agost es realitzaran els diumenges 7, 14 i 21 d'agost a les 8 del vespre a la plaça de l'església.

 

CURS D’ESTIU DE SARDANES

A partir del 5 de juliol del 2016, a les 21h, a la Sala Corrioles.

Aquest juliol torna el tradicional curs de sardanes d'estiu on grans petits, experts i principiants podran gaudir d'aprendre o practicar la dansa de la nostra terra.
 

Sessions:

Els dimarts de juliol de 9 a 10 del vespre, a la Sala Corrioles. El primer dia de curs serà el 5 de juliol.

 

Inscripcions:

a secretaria del Centre del 13 de juny al 5 de juliol.

Preu col·laboració:

3,5€ socis - 5€ no socis - 2€ menors de 25 anys i Carnet Jove.

Curs gratuït pels alumnes i monitors de l'Escola d'Esbart del Centre.

TORNA EL CONCURS NOCTURN D'ESTIU DE SARDANES A ARENYS DE MUNT

Dissabte 4 de juny, a les 10 del vespre, a la Plaça de l'Església.

El primer dissabte de juny, torna el concurs nocturn de sardanes d'Arenys de Munt. Aquesta nova activitat organitzada per l'agrupació sardanista del Centre i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament celebrarà la seva segona edició després de l'èxit de l'estrena de l'any passat.

Enguany, podrem gaudir de la sardana ballada per més colles que mai i les escoltarem interpretades magistralment i en directe per la cobla "La vila d'Olesa". A les 10 del vespre del dissabte 4 de juny la plaça de l'església s'il·luminarà i es guarnirà per a l'ocasió esdevenint el preàmbul de les festes i Bredes que ens acompanyaran de nou aquest estiu i que ocuparan els carres i places de la nostra vil·la omplint-los de festa i cultura.

 

LES SARDANES SÓN PRESENTS EN LA FIRA DE LA MADUIXA DE LA VALLALTA DEL MARESME

Diumenge 8 de maig del 2016

Enguany la tradicional fira que promou l'exquisida maduixa de la Vallalta, i que es realitzarà a Arenys de Munt el diumenge 8 de maig, estarà amenitzada per una ballada de sardanes popular i oberta a tothom organitzada per l'Agrupació sardanista del Centre, a la plaça de l'església.

 

L'AGRUPACIÓ SARDANISTA DEL CENTRE PORTA LES SARDANES A L'APLEC DE PEDRACASTELL DE CANET DE MAR

Diumenge 1 de maig del 2016

L'agrupació sardanista del Centre va participar en el tradicional aplec Pedracastell de Canet de mar organitzant una ballada popular de sardanes als peus de la famosa Creu de Canet.

 

SORTIDA CULTURAL: BALLADA DE SARDANES A PERPINYÀ

diumenge 22 de febrer.

L'agrupació sardanista del Centre organitza una nova sortida cultural, aquesta vegada ens porten a l'emblemàtica ciutat de Perpinyà on se celebren ballades de sardanes multitudinàries. Al matí es podrà gaudir visitant la ciutat, i a la tarda, a partir de les 15h tothom a compartir la dansa és bella que es fa i es desfà.

Sortida:
diumenge 22 de febrer, a les 8h, del pont.

Preu:
18€ socis

21€ no socis

Inscripcions:
de l'1 al 12 de febrer a secretaria del Centre, de dilluns a divendres de 17h a 19h.

 

BALLADA DE SARDANES A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA

2n diumenge de cada mes, de febrer a juny, a les 12h.

A partir d’aquest mes de gener, els segons diumenges de cada mes s’omplirà la Plaça de l’Església de sardanes!

S’estrenarà el pròxim 14 de febrer a les 12 del migdia i es podrà gaudir de ballar la meravellosa dansa catalana acompanyat dels participants de l’Agrupació sardanística del Centre.

Ja fa uns quants anys que la Plaça de l’Església és l’espai més sardanístic del poble amb les ballades de sardanes d’estiu i concretament del mes d’agost.

Les ballades seran obertes a tothom, petits, grans, experts i principants. Tots tindran un lloc en la rotllana. Gaudiu-ne!

 

TORNEN LES BALLADES DE SARDANES A ARENYS DE MUNT DELS DIVENDRES.

A partir del divendres 18 de setembre de 2015, 19h.

A partir del 18 de setembre a les 19h tornen les ballades de sardanes a la Sala Corrioles del Centre Moral d’Arenys de Munt. Obert a tots els socis del centre que els hi agradi ballar la dansa més bonica que es fa i es desfà. I si creieu que encara no en sabeu prou, no us preocupeu que l’equip de l’agrupació sardanista us atendrà especialment per ensenyar-vos tots els passos en un ambient distès i alegre.

CELEBREM LA CASTANYADA AMB SARDANES, CASTANYES, MONIATOS I PANELLETS

Divendres 30 d'octubre 2015, 19h.

Aquest any al Centre celebrem la castanyada acompanyats de les sardanes! Després de la ballada de sardanes de cada divendres a les 19h obrirem les caixes de castanyes per compartir una castanyada amb castanyes, moniatos i panellets. Hi sou tots convidats!

A L’OCTUBRE EL CENTRE MORAL D’ARENYS DE MUNT MARXA A L’APLEC SARDANÍSTIC DE TOSSA.

10 i 11 d'octubre del 2015

Aquest octubre tornem a visitar l’Aplec Sardanístic de Tossa organitzant, des d'Arenys de Munt, autocars i nits d’hotel per passar un cap de setmana ple de sardanes.

ELS DIUMENGES DEL MES D’AGOST LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA D’ARENYS DE MUNT S’HA TORNAT A OCUPAR DE MÚSICA I SARDANES.

Gràcies a l’Agrupació sardanista del Centre i a l’Ajuntament d’Arenys de Munt durant tres diumenges d’agost vam poder ballar sardanes a la plaça de l’església acompanyades de la música de tres cobles.

.

AL JULIOL EL CENTRE ORGANITZA UN CURS DE SARDANES A ARENYS DE MUNT.

Curs d'estiu de Sardanes de 2015

De nou, al juliol és temps d’aprendre a ballar sardanes al Centre Moral d’Arenys de Munt. El curs obert a tothom petits i grans han pogut aprendre els punts de la dansa més bonica que es fa i es desfà acabant, els més valents, a contar-ne els compassos per poder-la dirigir. En aquesta edició els joves menors de 25 anys van rebre de regal un gelat ben refrescant.

Please reload

bottom of page