top of page

GRUP PESSEBRISTA

 

Ens encanta el Nadal i celebrar-lo fent un bon pessebre. Cada any, el nostre Grup Pessebrista s’encarrega de dissenyar i construir el Pessebre Monumental d’Arenys de Munt i organitza un concurs de pessebres per a tots aquells infants que en fan un a les seves cases. Ara ja ho saps, tinguis l’edat que tinguis, si t’agrada fer pessebres, tens un lloc al Centre.

PESSEBRE MONUMENTAL D'ARENYS DE MUNT 2017

des del 24 de desembre, 20.30h.

La nit del 24 de desembre és típic que les famílies es reuneixin a les cases, encenguin una generosa llar de foc, acabin d'engalanar l'arbre de nadal i tinguin ben tip el tió perquè cagui forces regals, però a Arenys de Munt a més de fer tot això, no pot faltar la inauguració del pessebre monumental del poble i que una personalitat del poble el culmini col·locant el nen Jesús.

Aquest any, de nou, a 2/4 de 9 del vespre inaugurarem el pessebre . Els pessebristes del Centre porten mesos reunint-se els vespres dels dijous per construir un pessebre renovat.


Per nadal, la tradició pren força al Centre i en tots els arenyencs.

TORNA EL TRADICIONAL CONCURS DE PESSEBRES

Fins al 24 de desembre

Torna el tradicional concurs de pessebre que organitza la secció pessebrista del Centre per a tots els infants i joves de 5 a 16 anys que realitzin un pessebre a les seves llars.

Les inscripcions s'han de realitzar a les llibreries i papereries del poble: Bolo Blau, Sergi, Sant Martí i Can Pujades.

El Jurat visitarà els pessebres el matí - migdia del 26 de desembre.

Tots els participants podran gaudir d'un obsequi en una gala infantil que tindrà lloc el mes de febrer.

 

Please reload

bottom of page