FESTIVAL DE MICROTEATRE

de l'Escola de Teatre del Centre

Després de tot un curs treballant i divertint-se amb el teatre, els alumnes de l'Escola de Teatre varen presentar una sèrie d'obres de curta durada i escrites i dirigides per les monitores de cada curs.

Enguany l'Escola va començar el curs amb el reconeixement de la Federació d'Ateneus de Catalunya que va reconèixer el talent, esforç i intensa dedicació de l'equip de l'ETC amb el 1r Premi Ateneus en la categoria Jove Proposa que va ser lliurat al Museu Nacional Art de Catalunya sota l'esplèndida Cúpula.

Les obres que s'han estat treballant durant tot el curs són fruit del treball cooperatiu dels alumnes amb el tutorització i guia dels monitors. Els alumnes en trien la temàtica, personatges, títol... amb la finalitat que s'impliquin personalment i de forma activa i creativa en la representació.

Enguany el festival es va dividir en dos dies: divendres 27 va ser el torn dels més grans de l'escola ( 1r, 2n i 3r d'ESO) amb la representació de dues obres: "Scream Queens" i "Ramon". Diumenge 29 a la tarda els grups dels més petits varen escenificar "Hotel Moral Center", "El Banc" i "Quin Moniato de Nuvi".

Amb l'estiu l'escola farà vacances per agafar forces entre tots i reprendre l'activitat teatral començada la tardor.

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now