top of page
Tots els infants de 9 a 16 anys i interessats en el teatre tenen les portes obertes a l’Escola de Teatre del Centre. Durant el curs escolar, els infants inscrits realitzaran una hora a la setmana plena de tallers i activitats teatral amb l’objectiu que aprenguin a situar-se a l’escenari, expressar els guions i transmetre les emocions i sentiments del personatge. El primer pas per entrar al fascinant món del teatre!
 
horaris

ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE

Grup 3r I 4t de primària
Monitors: Jana Rivera, Anna Pujol i Marçal.
Horari: Divendres de 17 a 18 // 18 a 19
                                
Grup 6è de primaria i 1r d'ESO
Monitores Nuria Herrero, Aixa Clos i Lola Foulkner
Horari: Dissabte de 18 a 19
Grup 4t d'ESO i 1r de Bat
horari: a determinar                               
monitores: Maria Farrerons                                       
              
Grup 5è de primària
Monitores: Irene Vila i Ainoha Marin
Horari: Dissabtes de 17 a 18
Grup 3r d'ESO
Monitores: Laia Barberà, Mariona Fernandez, Georgina Penya i Paula Hernandez
Horari: Divendres de 20 a 21 //  Dissabte de 19 a 20

ETC REPRESENTA LES BRUIXES DE SALEM D'ARTHUR MILLER

4 d'octubre del 2019 a la Sala Gran.

Aquest any, a causa de les obres i de la dificultat logística de trobar espai adequats per assajar, alguns grups de l'Escola de Teatre no van poder mostrar tot el que havien estat creant durant el curs.

Ara, amb les obres entrant a la recta final, els joves de l'Escola mostraran tot el que han preparat el primer cap de setmana d'octubre, a la Sala Gran del Centre.

Fotos de l'espectacle

FESTIVAL FINAL DE CURS DE L'ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE

26 i 27 de maig del 2017 a la Sala Gran.

Després de tot un curs treballant i divertint-se amb el teatre, els alumnes de l'Escola de Teatre varen presentar una sèrie d'obres de curta durada i escrites i dirigides per les monitores de cada curs.

 

 

Les obres que s'han estat treballant durant tot el curs són fruit del treball cooperatiu dels alumnes amb el tutorització i guia dels monitors. Els alumnes en trien la temàtica, personatges, títol... amb la finalitat que s'impliquin personalment i de forma activa i creativa en la representació.

Dissabte 18 de març de 2017, a les 18h, a la Sala Corrioles.

l'Escola de Teatre del Centre també va celebrar la festa canviant els guions per cordes i teles i sense abandonar l'espai escènic van gaudir de tota una tarda dedicada al circ acompanyats de monitors de l'associació Encirca't amb seu a Arenys de Munt.

L’ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE MOSTRA EL TALENT DELS SEUS ALUMNES EN EL FESTIVAL DE MICROTEATRE.

27 (21.30) i 29 (18h) de maig del 2016, Sala Gran del Centre.

Després de tot un curs treballant i divertint-se amb el teatre, els alumnes de l'Escola de Teatre varen presentar una sèrie d'obres de curta durada i escrites i dirigides per les monitores de cada curs.

Enguany l'Escola va començar el curs amb el reconeixement de la Federació d'Ateneus de Catalunya que va reconèixer el talent, esforç i intensa dedicació de l'equip de l'ETC amb el 1r Premi Ateneus en la categoria Jove Proposa que va ser lliurat al Museu Nacional Art de Catalunya sota l'esplèndida Cúpula.

Les obres que s'han estat treballant durant tot el curs són fruit del treball cooperatiu dels alumnes amb el tutorització i guia dels monitors. Els alumnes en trien la temàtica, personatges, títol... amb la finalitat que s'impliquin personalment i de forma activa i creativa en la representació.

Enguany el festival es va dividir en dos dies: divendres 27 va ser el torn dels més grans de l'escola ( 1r, 2n i 3r d'ESO) amb la representació de dues obres: "Scream Queens" i "Ramon". Diumenge 29 a la tarda els grups dels més petits varen escenificar "Hotel Moral Center", "El Banc" i "Quin Moniato de Nuvi".

Amb l'estiu l'escola farà vacances per agafar forces entre tots i reprendre l'activitat teatral començada la tardor.

16 de desembre del 2015, Museu Nacional d'Art de Catalunya.

El Centre Moral ha guanyant el 1r i 3r Premis Ateneus pels projectes de l'Escola de Teatre del Centre i per la Marató de Terror en les categories de "Jove Proposa!" i de "Foment de la Innovació".

 

Dimecres 16 de desembre, a les 18.30h, al Museu Nacional d'Art de Catalunya, va tenir lloc l'acte de lliurament de les 26ens Premis Ateneus, màxims guardons que dóna la Federació d'Ateneus de Catalunya. El Centre Moral d'Arenys de Munt va ser l'ateneu més premiat sent l'únic que va recollir dos premis, de les tres categories en què s'havia presentat

L’1 DE SETEMBRE OBRIM LES INSCRIPCIONS DE L’ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE MORAL D’ARENYS DE MUNT.

Dimarts 1 de setembre de 2015

A partir de l’1 de setembre i fins al 25 els infants de 8 a 16 anys amants del teatre es poden inscriure a l’Escola de Teatre del Centre Moral d’Arenys de Munt (Maresme). La inscripció és gratuïta, tan sols és necessari ser soci del Centre. Les inscripcions es podran realitzar a secretaria del Centre de dilluns a divendres de 17h a 19h.

L’ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE ENS MOSTRA TOT EL QUE HAN APRÈS ELS SEUS ALUMNES EN EL TRADICIONAL FESTIVAL DE FINAL DE CURS.

Diumenge 24 de maig de 2015

Els alumnes de l’Escola de Teatre del Centre han tornat a mostrar tot el seu talent i les habilitats teatrals apreses durant el curs en el festival de microteatre.

Please reload

bottom of page