top of page

BATEC. LA REVISTA DEL CENTRE

A principis de cada mes, i des de fa més de 25 anys, a la casa dels socis i a les llibreries del poble arriba la revista el Batec. En ella hi trobaràs tota la informació de les novetats i activitats del Centre i d’Arenys de Munt.

EL BATEC GUANYA EL 2n PREMI ATENEUS 2017

Desembre 2017

La Pedrera de Barcelona ha acollit aquest dimarts, el lliurament dels Premis Ateneus. En la seva vint-i-vuitena edició, el certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya ha donat visibilitat al moviment associatiu cultural català en una nit de gala.

 

 

Els guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any en sis categories diferents.

 

 

Aquest any s’han presentat 67 candidatures que han rebut premi, entre elles la revista el Batec del Centre Moral d’Arenys de Munt que ha rebut el segon premi dins l’apartat a la comunicació associativa.

 

fotos de l'acte

EL BATEC – LA REVISTA MENSUAL D’ARENYS DE MUNT EN FORMAT DIGITAL JA ESTÀ DISPONIBLE PER TOTS ELS SOCIS

El Batec Digital

Ja pots aconseguir ser el primer en llegir la revista mensual arenyenca El Batec des de l’ordinador, mòbil o tauleta. Tan sols t’has de posar en contacte amb secretaria del Centre per telèfon, email o presencialment i l’enviarem El Batec per email puntualment cada mes.

ELS AMANTS DE LA METEOROLOGIA D’ARENYS DE MUNT JA TENEN LA SEVA SECCIÓ A LA REVISTA MENSUAL EL BATEC

La secció Meteo

Si ets un amant de la meteorologia i ets d’Arenys de Munt no et pots perdre la revista arenyenca mensual El Batec. Cada mes hi trobaràs la secció Meteo on l’expliquem tots els detalls meteorològics del mes a Arenys de Munt: dades de temperatures, precipitacions, resums d’estacions... Tenim una estació meteorològica pròpia on extraiem tota la informació, i el nostre col·laborador Pau Torrent l’analitza i us l’explica de forma detallada i amena. La meteorologia d’Arenys de Munt s’explica al Batec del Centre Moral d’Arenys de Munt. Disponible pels socis i a les llibreries d’Arenys de Munt.

L’AGENDA D’ACTIVITATS D’ARENYS DE MUNT LA TROBARÀS A LA REVISTA MENSUAL EL BATEC

L'agenda

Si vius o freqüentes Arenys de Munt t’has de llegir la revista mensual el Batec. En ella hi trobaràs la exhaustiva agenda de tots els actes culturals, socials, esportius, festius que es realitzen cada mes a Arenys de Munt (el Maresme). L’agenda d’activitats d’Arenys de Munt s’explica al Batec del Centre Moral d’Arenys de Munt. Disponible pels socis i a les llibreries d’Arenys de Munt.

ELS CURIOSOS DELS ESCACS JA TENEN LA SEVA SECCIÓ A LA REVISTA MENSUAL ARENYENCA EL BATEC

La secció escacs

Si ets un curiós dels escacs no et pots perdre la revista arenyenca mensual El Batec. Cada mes hi trobaràs la secció del Club d’Escacs on l’expliquem notícies i curiositats, reptes i problemes del món fascinant dels escacs. Els escacs es llegeixen al Batec del Centre Moral d’Arenys de Munt. Disponible pels socis i a les llibreries d’Arenys de Munt.

TOTA LA INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS I ACCIÓNS DE L’AJUNTAMENT D’ARENYS DE MUNT LA TROBARÀS A LA REVISTA MENSUAL EL BATEC

L'Ajuntament

Si t’agrada saber què fa el teu ajuntament, a la revista mensual i d’Arenys de Munt el Batec t’ho expliquem de forma imparcial i exhaustiva. Donant veu a tots els grups polítics municipals. L’actualitat política d’Arenys de Munt es llegeix s’explica al Batec del Centre Moral d’Arenys de Munt. Disponible pels socis i a les llibreries d’Arenys de Munt.

LA REVISTA ARENYENCA I MENSUAL EL BATEC ESTÀ OBERTA A TOTHOM

L'Ajuntament

Tothom qui vulgui pot escriure la seva nota o article d’opinió a la revista mensual i arenyenca El Batec. Si vius, freqüentes o t’interessa l’actualitat d’Arenys de Munt i tens ganes de dir-hi alguna cosa. Només t’has de posar en contacte amb nosaltres a través del correu centre@centremoral.cat i enviar-nos el teu escrit. Si s’adequa als valors de a revista el veuràs publicat el mes següent. L’opinió de la gent d’Arenys de Munt s’explica al Batec del Centre Moral d'Arenys de Munt. Disponible pels socis i a les llibreries d’Arenys de Munt.

TOTA L’ACTUALITAT ESPORTIVA D’ARENYS DE MUNT ES TROBA A LA REVISTA MESUAL EL BATEC

Actualitat esportiva

Si t’agraden els esport i vols estar al corrent de l’actualitat esportiva d’Arenys de Munt, a la revista mensual El Batec hi tens la teva secció. Allà hi publiquem totes les notícies dels diferents equips esportius del poble. El col·laborador Jordi Soler ens redacta cada mes una crònica on ens explica tot el que han viscut els esportistes d’Arenys de Munt. L’esport d’Arenys de Munt s’explica al Batec del Centre Moral d’Arenys de Munt. Disponible pels socis i a les llibreries d’Arenys de Munt.

UN SUDOKU CADA MES A LA REVISTA ARENYENCA EL BATEC

Si t’agraden els Sudokus a la revista arenyenca El batec et proposem un nou repte cada mes. Descobreix-los i comença a resoldre’ls.

A LA REVISTA ARENYENCA EL BATEC ET PROPOSEM LA LECTURA D’UN LLIBRE CADA MES

Si t’agrada la lectura t’encantarà la secció El llibre del mes de la revista mensual El Batec. En ella et recomanem una nova i interessant lectura cada mes explicant el que hi trobaràs i les quatre claus que fan interessant la seva lectura.

Please reload

bottom of page