1/5

GRUP DE TEATRE DEL CENTRE

El teatre ha estat durant molts anys l’activitat més representativa del Centre. Actualment el grup el formen una vintena d’aficionats al teatre dels 16 als 70 anys, que estrenen un mínim de 2 obres a l’any i que volten per Catalunya presentant-les a diferents mostres i concursos.

 

 

POEMA DE NADAL

Dissabte 22 de desembre, a les 21.30h, a la Sala Corrioles.

Enguany el 22 de desembre, a 2/4 de 10 del vespre, a la Sala Corrioles, repetim la lectura musicada del Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra interpretat per Gemma Sangerman, en Toni Cantallops i la Carme Vera. Aquest fantàstic poema ja popular i amb la intenció de convertir la recitació del Poema de Nadal en una tradició. Hi sou tots convidats, serà també una nit de Nadal que va florir l'estrella!

RichText.

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE PREPARA A CONCIÈNCIA L’ESTRENA DE TRES OBRES

tardor 2018

No podia ser d’una altra manera. Per les festes de Sant Martí, com no i com ja és costum, una comèdia per fer-nos riure!

ATABALATS! amb la presència d'actors i actrius tan coneguts per tots nosaltres com la Pili Muns, Enric Rucarols, Montse Berenguer, Josep Maria López, Quim Roig, Pilar Zamora i Judith Reyes. S’estrenarà a la Sala Gran del Centre dins del programa de festes de Sant Martí en dues sessions. Dissabte 10 a 2/4 de 10 del vespre i diumenge 11 a 2/4 de 7 de la tarda.

Les riallades estan assegurades en aquesta obra que no ens oferirà ni un segon de descans.

Tot just dues setmanes després d'Atabalats! el grup ens representarà, en col·laboració amb Donaviva, QUALSEVOL DIA, un drama dirigit per en Joan Llavador sobre un problema gravíssim que desgraciadament es dóna dia darrere dia a tantes i tantes cases. El de la violència de gènere. Es tracta del clar exemple d'intent, per part de l'home, de dominar absolutament la seva parella, de subordinar-la, de coartar-la, de privar-la de la seva llibertat fins a extrems intolerables.

Alicia Muns, Josep Lladó, Sònia Montilla, Albert Puig, Gloaria Aparicio, Toni Cantallops i la petita Maria Vernis.

QUALSEVOL DIA, un drama que no us deixarà indiferents amb motiu del Dia Mundial contra la Violència de Gènere, Sala Corrioles, dissabte 24 a 2/4 de 10 del vespre i diumenge 25 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda.


ÀNIMES TRENCADES
Tots estem ansiosos de veure aquesta obra que segur ens farà estar en tensió constant. Però haurem d'esperar fins Sant Josep (març 2019). Ja us informarem més endavant.

11, 19 i 20 de novembre del 2016, Sala Gran.

Baralles, desafiaments i retirades de paraula. Enemistat entre germans. Despit i rancúnies. Pugnes per quatre miserables terrossos de vinya que acaben com no voldríem que acabessin.


Una història única i una història comuna. Tothom ho ha viscut a casa seva. Tothom ha sentit a parlar de casos semblants. Tothom explicaria un munt d’anècdotes i s’emocionaria recordant. La família és la nostra primera societat. I potser observant com es mou, pensa i sent una família catalana, podrem descobrir com realment es mou, pensa i sent tot un país. El Grup de Teatre del Centre presenta una obra escrita per Jordi Casanovas emmarcada justament en una festa major.

Dissabte 30 de juliol del 2016.

En caure el sol, la riera d'Arenys de Munt es va omplir de mussols, ratpenats, tranyines i bruixes, moltes bruixes. A les 12 de la nit les dones més sàvies del Maresme renovaren el culte a la vida i l'amor, i els membres del Grup de Teatre del Centre varen participar en l'espectacle dramàtic de l'esdeveniment encarnant a bruixes, vilatans, dimonis i agutzils. L'esdeveniment organitzat per ABIC, Associació de Botiguers i Comerciants d'Arenys de Munt va resultar tot un èxit novament.

29 de març per Ràdio Arenys de Munt

El Centre Moral a través del Grup de Teatre del Centre ha gravat una passió per ser emesa radiofònicament per Ràdio Arenys de Munt. El text, adaptació lliure de Montserrat Fontbona Missé del llibre "Un tal Jesús" de José Ignacio i Maria López Vijil.

La Gravació dirigida per Joan Mas i Jaurés, ha comptat amb la participació voluntària de tècnics professionals especialistes i per un grup de més de 18 actors que posen veu als personatges de Jesús, Judes, Maria, Pilat, Herodes entre molts altres. Serà emesa per Ràdio Arenys de Munt el diumenge de Pasqua 27 de març al matí i té una durada aproximada de 1h i 45min.

PERFORMANCE: ACTUACIÓ I FLASHMOB REIVINDICATIU PER A LA EQUITAT DE GÈNERE

Diumenge 13 de març, a es 12h. Plaça de l'Esglésiaere

Acte reivindicatiu del diumenge 13 de març, a les 12h, a la plaça de l'Església on tingué lloc la Lectura del Manifest en motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona i el posterior Monòleg i Dansa a càrrec del Centre Moral, i Flashmob per la Igualtat.

12 i 13 de març. Sala Gran

Aquest any el Grup de Teatre del Centre s’avança a Sant Josep però ferir-vos una comèdia on la hipocresia inicial es convertirà en divertidíssimes tirades de cabells. Tot comença amb una baralla al parc per part dels fills, però els pares sabran mantenir les formes I debatre el conflicte civilitzadament? No us ho perdeu, us encantarà!  

 

Fotos de l'espectacle

 

 

 

L’OBRA RED PONTIAC VA DE CONCURS

17 i 24 de gener i 22 de febrer, a Calella, Terrassa i Canet.

L'obra de teatre Red Pontiac, "dues patates grillades", que va presentar el Grup de teatre, al gener del 2015 , durant la primera Mostra de teatre al nostre poble, ha estat seleccionada per anar a tres concursos, Calella, Terrassa i Canet.

Recordem que en aquesta obra només trobem a dalt de l'escenari dues actrius, dues mares molt diferents entre elles. Una tracta al seu fill a crits i l'altre amb excessiva prudència. Amb aquesta proposta, la Maite i la Lourdes, l'Eva i la Pili, intentaran arribar al públic per conectar amb ell i passar una bona estona entre rialles i complicitats que el farà reflexionar sobre el paper de la maternitat.


Els que encara no l'heu vist, ara teniu una nova oportunitat!
- El primer concurs serà a Calella, al 42è Concurs de Teatre Amateur, el diumenge 17 de gener a les 18.30h a l'Orfeó Calellenc.

 

Seguidament aniran fins a Terrassa, al XLII Premi Ciutat de Terrassa, al Casal de Sant Pere a les 18h.

 

- I finalment es desplaçaran a Canet de Mar, al XLII Concurs de teatre Amateur Premi Pedracastell, al Centre Parroquial a les 18.15.


Esperem que puguin gaudir molt d'aquesta experiència

16 de desembre de 2015, Museu Nacional d'Art de Catalunya

El Centre Moral ha guanyant el 1r i 3r Premis Ateneus pels projectes de l'Escola de Teatre del Centre i per la Marató de Terror en les categories de Jove Proposa! i de Fomente de la Innovació.

 

Dimecres 16 de desembre, a les 18.30h, al Museu Nacional d'Art de Catalunya, va tenir lloc l'acte de lliurament de les 26ens Premis Ateneus, màxims guardons que dóna la Federació d'Ateneus de Catalunya. El Centre Moral d'Arenys de Munt va ser l'ateneu més premiat sent l'únic que va recollir dos premis, de les tres categories en què s'havia presentat.

 

El Grup de teatre va participar activament en la realització de la Marató de Terror organitzant-ne el túnel del terror i està formatent lligat en la nova etapa de l'Escola de Teatre del Centre.

8, 14 i 15 de novembre de 2015, tarda i vespre

El Grup de Teatre del Centre estrena per primera vegada la comèdia teatral Ego de Marc Angelet al Centre Moral d’Arenys de Munt, el Maresme (Barcelona). Heu pensat mai que les noves tecnologies acabarien governant el món? A Ego, aquesta fantasia de ciència-ficció s’escenifica a través d’una aplicació per a telèfons mòbils i amb un guió audaç i molt divertits digne dels millors thrillers. Imprescindible pels amants del bon teatre.

PER SANT MARTÍ, EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE EXPLICA LA LLEGENDA DEL PATRÓ D'ARENYS DE MUNT

Sant Martí 2015

Aquest Sant Martí el Grup de Teatre del Centre ha celebrat la festa Major per partida doble, varen ser els encarregats d'escenificar la llegenda del patró al més petits, per encàrrec de l'Associació de Botiguers i Comerciants, i varen estrenar a la sala Gran del centre una proposta moderna, original, sorprenent obra de teatre, mostrant el nou planter d'actors i actius que pugen en força.

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE ESCENIFICA UN TERRORIFIC PASSATGE PEL CENTRE EN LA MARATÓ DE TERROR

Dissabte 16 de maig de 2015, 20.30h

El dissabte 16 de maig a les 20.30 els valents que es van atrevir a entrar al Centre es van endur uns ensurts de por. Personatges extrets de les pel·lícules més tenebroses van ocupar les instal·lacions del Centre per fer viure als visitants una experiència única. Ningú es va escapar de fer un bon crit durant el recorregut.

ACTORS, DIRECTOR I MEMBRES DE RÀDIO ARENYS DE MUNT COMENTEN LA COMÈDIA TEATRAL NIT DE RÀDIO DOS PUNT ZERO EN UN COL·LOQUI POSTFUNCIÓ.

Diumenge 15 de març de 2015

En acabar la representació de la comèdia teatral Nit de ràdio dos punt zero es realitzà un col·loqui amb els actors, el director Esteve Torrent, Albert Maynou com a representant de Ràdio Arenys de Munt i moderat pel periodista Oriol Leo. Públic i tertulians van expressar converses ben interessants sobre el control de les xarxes socials i els grans èxits d’audiència que aconsegueixen els programes de ràdio i televisió de xafarderia. Al voltant d'aquests conceptes es va generar un col·loqui distret que va servir per arrodonir i aclarir conceptes que apareixien en el transcurs de l'obra.

LA COMÈDIA TEATRAL NIT DE RÀDIO DOS PUNT ZERO ARRIBA PER PRIMERA VEGADA A ARENYS DE MUNT INTERPRETADA PEL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE.

Dissabte 14 de març de 2015

El Grup de Teatre del Centre dirigit per Esteve Torrent va estrenar el 14 de març una nova comèdia escrita per Cristina Clemente i situada en un estudi de ràdio. 5 personatges van fer riure d’allò més al públic explicant les seves aventures i desventures sexuals mentre una audiència aspectant ho sentia tot.

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE ESTRENA L'OBRA DE TEATRE RED PONTIAC DE PERE RIERA A ARENYS DE MUNT

Diumenge 18 de gener de 2015

El diumenge 18 de gener la Sala Gran del Centre es va convertir en un parc urbà on dues mares miren com juguen els seus fills assegudes en un banc. Aquestes dues mares protagonitzades per Pili Muns i Eva Tortosa, sota la direcció d’Esteve Torrent i Llorenç Miralles, van fer riure d’allò més als pares, mares, avis, àvies fills i filles que omplien platea.

JA ES A LA VENDA EL DVD DE L'ESPECTACLE MÚSICA HONOR 1714 CREAT I ESTRENAT PEL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE D'ARENYS DE MUNT.

Ja es pot aconseguir a secretaria del Centre el DVD que recull els millors moments de l’espectacle musical que commemorava el Tricentenari dels fets de 1714 a Arenys de Munt. Honor 1714 és una adaptació teatral de la novel·la Cicatriu del 1714 d’Andreu Martín, dirigida per Esteve Torrent amb direcció musical de Rosa Ma Campasol i música original d’Adrià Barbossa.

L’ESPECTACLE ESCACS VIVENTS DEL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE D’ARENYS DE MUNT GUANYA EL 1R PREMI ATENEUS 2014 A LA CREATIVITAT ARTÍSTICA.

L’espectacle multidisciplinari Escacs Vivents creat i dirigit per Esteve Torrent i Clara Fontbona ha aconseguit el Primer Premi de la categoria Creativitat Artística dels 25ns Premis Ateneus que atorga la Federació d’Ateneus de Catalunya. El muntatge ha estat mereixedor del guardó per aconseguir aglutinar en un sol espectacle les diverses seccions del Centre Moral i per ser obert a la població i a altres entitats. El lliurament es va fer al Centre Cultural El Born de Barcelona, de la mà del Conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell.

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE D’ARENYS DE MUNT DIRIGIT PER ESTEVE TORRENT REP EL PREMI ARLEQUÍ DE LA FEDERACIÓ DE GRUPS AMATEURS DE TEATRE DE CATALUNYA.

El grup de Teatre del Centre Moral d’Arenys de Munt ha estat distingit amb el Premi Arlequí en categoria Especial, que entrega la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. El guardó serveix per distingir a les entitats, grups i persones que més hagin fet per difondre i defensar el teatre amateur. És un premi honorífic i la distinció més important que dóna la Federació. El Grup ha rebut aquesta distinció d'acord amb totes les activitats que va organitzar durant l’any del Centrenari, els 100 anys del Centre.

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE ESTRENA L’ESPECTACLE MUSICAL HONOR 1714 PER COMMEMORAR EL TRICENTENARI A ARENYS DE MUNT.

Dissabte 8 de novembre de 2014

El dissabte 8 de novembre el Grup de Teatre del Centre estrena l’espectacle musical que vol commemorar el Tricentenari dels fets del 1714. L’espectacle adaptació teatral de la novel·la Cicatrius del 1714 d’Andreu Martín va comptar amb la direcció d’Esteve Torrent, direcció musical de Rosa Ma Campasol i música original d’Adrià Barbosa. Més de 60 actors a dalt de l’escenari interpretaren la producció teatral més ambiciosa del grup i emocionaren i encoratjaren a tota la platea.

L’ESPECTACLE ESCACS DEL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE D’ARENYS DE MUNT VIVENTS FA RUTA PER CATALUNYA.

L’espectacle multidisciplinari Escacs Vivents creat i dirigit per Esteve Torrent i Clara Fontbona amb motiu de la celebració del Centrenari fa ruta per Catalunya aquest estiu. Els pobles on es representarà l’espectacle són La Llacuna, Sant Pau de Segúries i Figuerola del Camp.

L’APLAUDIT DRAMA TEATRAL CLOR ARRIBA PER PRIMERA VEGADA A ARENYS DE MUNT INTERPRETADA PEL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE

Dissabte 15 de març de 2014

El Grup de Teatre del Centre d’Arenys de Munt dirigit per Esteve Torrent va estrenar el 15 de març l’adaptació del drama teatral El Principi d’Arquimedes de Josep Maria Miró Corominas. L’adaptació titulada Clor va deixar impressionats al públic que ocupava la platea que va reconèixer gene rosament amb un llarguíssim aplaudiment el bon treball dels actors i l’excel·lent guió.

TORNA A ARENYS DE MUNT EL DRAMA TEATRAL EL PATI BLAU DE SANTIAGO RUSIÑOL.

El Grup de Teatre del Centre d’Arenys de Munt dirigit per Esteve Torrent recupera el clàssic de Santiago Rusiñol i adapta El Pati Blau afegint-hi música en directe i cançons amb lletres de poesies de l’artista. El 9 de novembre estrenen l’adaptació commemorant els 100 anys de la pintura del Pati Blau d’Arenys de Munt.

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE D’ARENYS DE MUNT ESTRENA OBRA DE TEATRE QUE COMMEMORA 100 ANYS DE TEATRE CATALÀ.

El Grup de Teatre del Centre d’Arenys de Munt dirigit per Esteve Torrent representa un espectacle teatral de creació pròpia recuperant textos del teatre català més característic mostrant l’evolució del teatre, la societat i la cultura catalana al llarg d’un segle. Una aposta innovadora i arriscada que va entusiasmar al públic.

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE D’ARENYS DE MUNT ESTRENA ESPECTACLE DE CARRER QUE FUSIONA ELS ESCACS, LA HISTÒRIA I EL TEATRE.

L’Ateneu Centre Moral d’Arenys de Munt estrena espectacle de carrer amb motiu de la celebració del centenari de l’entitat. L’espectacle on participen diferents seccions representatives del Centre: Escacs, Teatre, Tramoia, Pessebres... recrea una partida d’escacs real amb personatges històrics i sota una història còmica i entretinguda. La plaça de l’església d’Arenys de Munt, el Maresme (Barcelona) es va omplir amb un públic familiar que va aplaudir efusivament la representació.

Please reload

VENDA D'ENTRADES

 

CONTACTE

 

SEGUEIXNOS

ON TROBAR-NOS

Rambla Francesc Macià, 57

08358 Arenys de Munt (Barcelona)

 

Telèfon: 93 793 70 19

email: centre@centremoral.cat

HORARI SECRETARIA

De dimarts a divendres 17h a 19h

 

HORARI CONSERGERIA

Dilluns a divendres de 16h a 24h

Dijous dia de descans

Entitat registrada a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques. 

Número de registre 130 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

El marc legal que regula el funcionament de l'entitat és la LLEI 4/2008, de 24 d'abril, del llibre tercer del Codi civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques

Centre Moral d'Arenys de Munt © 2016

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now