top of page

RAU RAU - ESPECTACLES FAMILIARS

A Rau Rau seleccionem els millors espectacles familiars professionals pels més menuts de la família, perquè ens encanta veure el somriure i la mirada atenta d’un infant gaudint del teatre. Pares i mares el teatre també és pels vostres fills.

MANS

Diumenge 16 de desembre del 2018, a les 18h, a la Sala Corrioles del Centre

Com ja va sent una tradició de la companyia RAU RAU, el darrer espectacle d’aquest any estarà emmarcat dins la tradicional campanya de la Marató de TV3. Serà el 16 de desembre quan la companyia “Fes-t’ho com vulguis” en soferirà MANS: un espectacle visual d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges i pensat per compartir la força de les coses senzilles en llibertat i alegria. Aquest és un espectacle ple de llum que vol estimular els sentits i la imaginació dels nadons i més petitons de la casa. Us el perdreu?

COTÒ

Diumenge 4 de novembre del 2018, a les 12h, a la Sala Corrioles del Centre.

nova proposta d’una companyia ben coneguda i sempre sorprenent. “Txo Titelles” ens presentarà el primer cap de setmana de novembre, COTÒ: la història d’una colla de conills que han d’aprendre acceptar la pròpia singularitat per tal de poder conviure des del respecte i l’assertivitat. Aquest espectacle de “Txo Titelles” vol acostar els infants a la natura tot convidant-los al joc i a l’amistat. Us agraden les pastanagues? Als conills d’aquesta història els encanten!

EL PATUFET

Diumenge 21 d'octubre del 2018, a les 18h, a la Sala Corrioles del Centre.

Espectacle de titelles pensat per a infants d’1 a 4 anys: EN PATUFET (a càrrec del “Centre de Titelles de Lleida”, guardonat aquesta passada primavera amb el Premi Nacional de Cultura 2018). L’obra, tot i ser fidel a la tradicional aventura d’un personatge tan emblemàtic i menut com és en Patufet, pretén també iniciar l’infant en la descoberta de les pròpies arrels, del tarannà i del sentir del seu poble. Patim, patam, patum, homes i dones del cap dret! Patim, patam, patum, en Patufet ve a Arenys de Munt!

EL CONILLET BLANC

Diumenge 30 d'abril del 2017, a les 12h, a la Sala Gran del Centre.

La companyia l'Espiral Màgica estrenarà per primera vegada en català i a Catalunya el musical que explica les aventures del conillet blanc que intentarà recuperar la seva llar presa injustament per la cabra cabresa.

Un espectacle que encantarà als infants majors de 2 anys programat des de la secció Rau Rau.

BALLAMENUT

diumenge 18 de desembre del 2016, 18h, Sala Corrioles.

Balla Menut! És un espectacle eminentment participatiu i festiu, on petits i grans podran ballar, riure, jugar, fer-se pessigolles i despentinar-se.
Un espectacle d’animació dirigit i produït per en Sabanni, amb música en directe de la mà del mestre Joan Vallcorba.

CIRC CABARET ARMANDO RISSOTTO

Diumenge 9 d’octubre del 2016, a les 18h, a la Sala Corrioles.

Després d’haver recorregut diferents trajectòries, (en Nartxi fundador i membre de Taun – Taun i l’Esther fundadora i membre de Tanxarina i de Zootrop), l’any 1998 es trobem per crear un espectacle que reunirà la professionalitat i el saber fer de cadascú: L’Alè, en Hop, la Caputxeta…i el llop??

 

 

Sense perdre la filosofía de recerca i innovació segueixen creant espectacles en el seu taller. La feina feta ha consolidat la companyia, donant-li gran projecció tant a nivell nacional com internacional i tornen a la Sala Corrioles del Centre a presentar el seu nou espectacle.

Diumenge 25 de setembre del 2016, a les 18h, Sala Gran

La companyia arenyenca Sim Salabim ens porta la seva versió del clàssic conte plena de música i delicadesa:

Dalt de la muntanya hi viu la mare Cabra amb les seves set cabretes.

La Cabra està sempre molt i molt cansada, els seus cadells són massa entremeliats. Tots tenen una actitud d’allò més incordiant. Així que decideix donar-lis una bona lliçó per tal que reflexionin una mica.

Al bosc hi viu el Llop: s’amaga dels caçadors, descansa i de tant en tant pren un te amb la mare Cabra i xerren una estona…Llavors…Què? Ah sí! Sembla estrany, oi? Doncs sí, sí, tots dos són molt amics. I no només això, sinó que ordiran un pla conjunt per que les cabretes modifiquin la seves actituds. Ho aconseguiran?

 

A partir de 3 anys sense límit d’edat…

ELS 4 ELEMENTS, MÀGIA, CONTES I TITELLES

diumenge 14 de febrer, 18h, Sala Gran.

L´avi havia conegut a savis de tots els indrets, sempre els hi feia una pregunta: Què és el més bonic que hi ha al món?.

Qui busca troba, i buscant l´avi va trobar la resposta:
La cosa més bonica que hi ha al món, és la vida mateixa.

A partir de llavors i amb aquesta resposta l´avi va crear el seu truc final. Treure vida d´un barret de copa. Acompanyeu-nos en una història fascinant on destaparem el bagul ple de pols d´aquest antic mag, obrirem el seu llibre d´encanteris i coneixerem uns éssers molt especials per acabar el gran truc. La terra, l´aigua, l´aire i el foc. Uns éssers que tenim al nostre voltant i que són imprescindibles perquè la vida sigui com és.

Nens i nenes, petits i grans! La vida és màgia, Acompanyeu-nos!

Diumenge 13 de desembre de 2015

La Companyia de música i teatre familiar Roleguita & Boqueron, tornà a l’ateneu Centre Moral d’Arenys de Munt, el Maresme (Barcelona) per presentar-nos el seu espectacle més nadalenc que agradà a petits i pares. A més, l’espectacle va ser solidari, ja que part de la recaptació es destinà a La Marató de TV3.

Dissabte 21 de novembre de 2015, 18h.

El popular i mediàtic científic Dani Jiménez, conductor del programa Dinàmiks del Super 3, va omplir de nou el Centre Moral, i davant més de 350 persones va explicar que "L’energia ni es crea ni es destrueix, s’aprofita".

 

Please reload

bottom of page